Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kadın Kolları İlçe Yönetimleri ile bir araya geldi. Reisoğlu Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, İl Kadın Kolları Yönetimi ve İlçe Başkanları yer aldı.

AK Parti’nin öznesi biziz

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Bizim davamız büyük bir davadır. Biz Fatih Sultan Mehmetleri doğuran analarız. Bizler Osmanlı padişahlarının analarıyız. Derdimiz büyük. Yine geldik bir seçime. Her seçim öncesinde arkadaşlara bu seçim çok önemli diyoruz. Ama bu seçim gerçekten hepsinden önemli. Biz Kadın Kolları Teşkilatı olarak yine kenetlenmiş bir şekilde sahaya çıkacağız. Kapı kapı gezip davamızı anlatacağız. Biz bu partinin öznesi olan kadınlarız. Bugün burada 16 ilçeden toplandık. Biz rahatlıktan gelmedik. Zor günlerimizi unutmadan koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Ümidin partisi

İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Bugün siz değerli teşkilat üyelerimizle bir araya gelmemizi sağlayan Kadın Kollarımıza ve Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyorum. Belediye Başkanları Aday Adayları başvuruları bugün son bulacaktı. Cumhurbaşkanımızın isteği üzerine başvurular Cuma gününe kadar ertelendi. Çok şükür ilimizde her ilçede en az 15 aday adaylığı başvurusu var. Bu AK Parti’nin şehrimizdeki gücünü gösteriyor. AK Parti Sakarya’da en çok tercih edilen partidir. İnancın partisidir. AK Parti ümidin partisidir. Biz her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Refaha ulaştık

Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Sık sık dile getiriyoruz ama bu kutlu yürüyüşü yöneten, altyapısını oluşturan kadınları burada bir kez daha gördük. Allah hepinizden razı olsun. Zehra başkanımızın söylediği gibi geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Üniversiteden mezun olduğumda hiçbir yerde iş bulamadım. Örtüm başta olmak üzere çeşitli bahanelerle iş kapılarından geri döndüm. AK Parti hükümeti olarak gerçekten önemli yollar kat ettik. AK Parti yokken hizmet yoktu, ekonomi yoktu, insana değer yoktu. Biz o günlerden çok kısa sürede ciddi bir refaha ulaştık” dedi.

İdealimiz ve davamız var

Atabek, “Bizim için her seçim çok önemli. AK Parti bizim için hanemiz kadar kıymetli. Biliyoruz ki bu iktidar sayesinde evimize huzur geldi. Biliyoruz ki artık ayrım gözetmeksizin kardeşlik ruhu içerisinde yaşıyoruz. O sebeple her seçim bizim için çok önemli ve kıymetli. Sakarya’da çok güçlü bir teşkilat var. 16 ilçe belediyede iktidarız. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı her çalışma alnımızı havaya kaldırıyor. Tüm Belediye Başkanlarımız önemli işler yaptılar. Biz AK Parti olarak iktidara geldiğimizde zor bir ülke ile karşı karşıyaydık. İmkanlar yoktu. Hamdolsun şimdi teşkilatlarla çok uyumlu bir yapıya sahibiz. İdealimiz ve davamız var. İnşallah yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız."

Altyapıya 1,3 milyar

Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’mızın 16 ilçesine elimizdeki imkanlarla hizmet götürmeye çalıştık. Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesinin güçlü elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Yaz kış susuzluk çeken Kaynarcaya Sapancamızdan 10 milyonluk yatırımla su götürdük. Bu yıl 600 bin insanın yaz mevsimini geçirdiği Karasu’da su sıkıntısı yaşatmadık. Şehrimiz altyapısına 1,3 milyarlık yatırım yaptık. Hamdolsun şehrimizin kronik bir durumu yok. Sakarya Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirlerinden bir tanesi. Elbette eksikliklerimiz var. Onları da en kısa sürede tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İlçelere yüzme havuzları

Toçoğlu, “Ülkemizin gelecek nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı’ya kazandıracağımız yüzme havuzunun proje aşamasını tamamladık. Yüzme havuzuyla yetinmeyerek çocuklarımızın ve kadınlarımızın sosyal hayatlarına katkı sağlamak için ilçelerimizin tamamına Sosyal Gelişim Merkezlerimizi inşa edeceğiz” diye belirtti.

Kardeşlik atmosferi

“İl Başkanımız Fevzi Kılıç’ın da ifade etiği gibi bizler sizin sahada başınızı öne eğeceğiniz hiç bir şey yapmadık. Türkiye’nin birçok yerinde insanlar Sakarya’daki kardeşlik atmosferinden bahseder. Önemli bir seçim sürecindeyiz. Sizin fedakârlığınızla başarılı sonuç elde edeceğimizden şüphem yok. Biz daha iyiyi elde etmek için çalışmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımıza Sakarya’dan en güçlü desteği sunacağız” dedi.

Kenetlenerek yola devam

“Dünyada yaşayan olaylar bizleri de etkiliyor. Kenetlenerek yola devam etmemiz lazım. İnşallah bu yolculukta tekrar beraber olacağız. Biz sizlerle çok güzel çalışmalara imza attık. İnşallah yine beraber olup şenlik havasında yeni projelerimizi gerçekleştireceğiz. Kadın Kolları’nın bugüne kadar partimize ve belediyemize vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederiz. Allah yolumuzu açık etsin.”

Editör: TE Bilişim