MAAŞLI İTHAL KOORDİNATÖR!...

Bayraktepe Derneği Genel Koordinatörü Osman Aydın, Bayraktepe Derneğinin İstişare Toplantısında bir konuşma yaptı.

Bayraktepe Derneği Koordinatörü Osman Aydın yaptığı konuşmada; “Bayraktepe Derneği, gönüllülük esasına dayalı gençlik, eğitim ve insani yardım faaliyetlerine yönelik çalışmalar yapmaktadır" Dedi.

Dernek Koordinatörünün yaptığı bu konuşmaya, İlçe Kamuoyundan büyük tepkiler geldi. İlçe Kamuoyunda,” Bu adam bizim aklımızla dalga mı geçiyor? Maaşla çalışan adam, gönüllülük esası sözünü ağzına almasın. Hendek’te maaşlı Koordinatörlük yapacak adam kalmadı, dışarıdan Koordinatör ithal ediyoruz! Bu ne acayip bir iştir” Diye konuşuluyor.

Ne kadar güzel masal anlatıyorsunuz sayın Osman Aydın!...

Piyasa şartlarının çok çok üstünde maaş alacaksın!...

Altınızda makam arabası olacak!...

Dernek Bütçesini istediğiniz gibi kullanacaksınız!...

Sonra da çıkıp, gönüllülük esasına dayalı hizmetten bahsedeceksin!...

Sayın Aydın! Senin yaptığın maaşlı koordinatörlüğü, Hendek'te yapacak insan yok mu?...

Bayraktepe Derneği, gönüllülük esasına göre çalışıyor, İthal Koordinatör maaş alıyor!...

Güldürmeyin adamı, ne gönüllülüğü...

Sayın İthal Koordinatör! Gönüllü adam maaş almaz!...

BAYRAKTEPEDE ESKİ BAŞKANIN HEDİYE ŞOVU!...

Bayraktepe Derneğinin kurucusu olan eski başkan Ali İnci Derneğin İstişare Toplantısında, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal ve Kaymakam Orhan Burhan'a hediyeler takdim etti.

Eski başkanın dağıttığı hediyeler, İlçe Kamuoyunun dikkatini çekti. 2014 Yerel Seçimlerinden bu zamana kadar yaşanan siyasi süreç, dağıtılan hediyelere anlam ve mesajlar yükledi.

İlçe Kamuoyu, hediye olayını; “eski başkan Ali İnci dağıttığı hediyeler ile, Hendek Kamuoyuna 2019 Seçimleri için, Siyasi Mesajlar verdi” Diye yorumladı.

Gelelim hediyelerin verdiği siyasi mesajlara…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ SAKAL’A ÇİÇEK!...

Ali İnci, Şenay Sakal için meşhur balkon konuşmasında, “Ben başkan olduğum sürece Belediye başkan yardımcısı olamaz. Ben, Ankara’ya gidersem, Hendek Belediye Başkanı da olamaz” Diye konuşmuştu.

Ali İnci dediğini yaparak, bıraktığı başkanlık koltuğuna, İrfan Püsküllüyü oturttu. Bu açıklamadan sonra Şenay Sakal ile eski başkan İnci'nin arası açıldı.

Sakal ile İnci’nin arasının açılması, İnci’ye siyasette güç kaybettirdi. Bunun farkına varan İnci, Sakal’a yanaşmaya başladı. Eski başkan İnci, Bayraktepe Derneğinin İstişare Toplantısında, Sakal’a çiçek verdi!...

Ben olsaydım, çiçeğin yanında bir de çikolata verirdim!...

BAŞKAN PÜSKÜLLÜYE SATLE VERİLEN MESAJ!...

Eski başkan İnci, 2015 Genel seçimlerinde milletvekili olmak için istifa etti. İnci, bıraktığı koltuk için, başkan Püsküllüyü işaret etti. Eski başkanın işaretiyle koltuğa İrfan Püsküllü oturdu.

Başkan Püsküllü, 2 yıl boyunca İnci ile iyi geçindi. Onun her dediğini yapmaya çalıştı. Püsküllü başkan, belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladıktan sonra, halef selefin arası açılmaya başladı.

Başkan Püsküllünün, son günlerde eski başkanla arasının iyi olmadığı ve eski başkanı dinlemediği Hendek Kamuoyunda sıkça konuşulmaya başladı!...

Eski başkan İnci, başkan İrfan Püsküllüye Bayraktepe Derneğinin istişare Toplantısında saat hediye etti.

Eski başkan, saat hediyesiyle başkan Püsküllüye siyasi mesaj verdi. İncinin Püsküllüye mesajı; “Seninde sayılı saatlerin yaklaşıyor, o koltuğa bir daha zor oturursun” Şeklinde algılandı.

Ben olsaydım, başkan Püsküllüye saatin yanında, takvimde hediye ederdim!...

BAŞKAN SOFUYA KOL SAATİ VERECEKMİŞ!...

Eski başkan İnci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu' yada hediye verecekmiş. Fakat, başkan Sofu toplantıya katılmadığı için, hediyesini alamadı.

Eski başkan Ali İnci, Başkan Sofu 'yada hediye olarak kol saati almış!...

İlçe başkanı Ali Kemal Sofu toplantıya katılmayarak, eski başkana, "Ben senden bir adım öndeyim. Senin neler yapabileceğin hakkında bilgiler bana geliyor. Beni siyasi oyunlarına alet edemezsin." Mesajını vererek, başkanlıkta Ustalık Dönemini yaşadığını, eski başkana gösterdi!...

KAYMAKAM ORHAN BURHAN’A KUPA HEDİYESİ!...

Eski başkan İnci, Kaymakam Orhan Burhan'a, Bayraktepe Derneğinin İstişare Toplantısında, Derneğe verdiği katkılardan ötürü kupa hediye etti.

Kaymakam bey, her etkinliğe katılıyor. Kaymakam bey, her etkinliğe katılarak kupanın yanında, madalyayı da hak ediyor!...