HİZMET KALİTESİ

Geçtiğimiz ay Sakarya’da ki yeni hastanesinde hasta kabulüne başlayan Özel Konak Hastanesi Sakarya, imzaladığı kurumsal protokoller ile kurumlara hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda  Sakarya Ziraat Odası ile imzalanan son protokolle, Sakaryalı çiftçilerimizin sağlıkları Özel Konak Hastanesi Sakarya’nın güvencesi altına alındı.
SAKARYA ZİRAAT ODASI
Ev sahipliğini Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse ve İdari Direktör Bahadır Gündüz’ün yaptığı imza törenine Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Yolvermez, Mustafa Koç, Sadettin Duman, Sabri Karabaşoğlu ve Genel Sekreter Nazan Elçin’de katıldı.
PROTOKOL İMZALANDI
Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Özel KonaK Hastanesi Sakarya’nın yeni binasının hayırlı olmasını temenni ederken, Başhekim Köse’den hastanenin fiziki bilgilerini aldı. Şenoğlu, yaptıkları protokolünde hayırlı olması temennisinde bulundu.
SAĞLIKLARI GÜVENCE ALTINDA
Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, “Sakarya Ziraat Odamız ile bugün imzaladığımız kurumsal protokolümüz ile odaya kayıtlı çiftçilerimiz ve birinci derecede yakınlarının sağlıklarını hastanemiz tarafından güvence altına alıyoruz. Bu protokol çerçevesinde  odaya kayıtlı çiftçiler ve birinci derece  yakınlarına özel bir hizmet sürecini de resmen hayata geçirmiş oluyoruz” dedi. İmzaların atılmasının ardından hastaneye kayıtlarını gerçekleştiren oda yöneticileri doktorlara başvurarak ilk muayenelerini oldular. 
 

Editör: TE Bilişim