Yenilenen Adatıp Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin değerli iş adamlarından Orhan Kocabıyık, Adatıp Hastanesi’ni devraldıktan sonra burada yeni bir sağlık merkezi meydana getirdi. Gerçekten hem mimarisi hem de yeni teknolojisiyle Sakaryamıza yakışan bir sağlık kuruluşu inşa edilmiş. İnşallah sağlık yatırımları şehirde her alanda yaşanan gelişmeye ivme katacak” dedi.

 

Başkan Toçoğlu’nun ziyaretinde Adatıp Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, Sağlık Yatırımları Grup Başkanı ve Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Öner, Sakarya Adatıp Hastanesi Genel Direktörü Yaşarbir Bilgin ve  Genel Direktör Yardımcısı Dr. İlke Er hazır bulundu.

127 Yatak Kapasitesi

Adatıp Hastanesi ile ilgili bilgiler veren Sağlık Yatırımları Grup Başkanı ve Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Öner, “Yenilenen Adatıp Hastanemiz 127 yatak sayısı ile hizmet sunacaktır. Poliklinikleri, yataklı servisleri ve  diğer tüm gerekliliklere sahip olan Adatıp Hastanesi, şehrimiz sağlık sektörüne önemli bir ivme kazandıracaktır. Hastalarımızın memnuniyeti bizlerin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürecek; Sakaryalıların hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Sakarya’ya Daha İyi Hizmet

Öner,  “Yeni hastanemiz yapmış olduğumuz mimari ve kazandırmış olduğumuz teknoloji ile Sakarya’ya çok daha iyi hizmet sunacağımızı düşünüyoruz. Şehrimiz sağlık sektörünü daha da yukarılara taşımak adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle bizlerin daima yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adatıp Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Bir Sağlık Merkezi Doğdu

Yenilenen Adatıp Hastanesi’nin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere şehrimizin değerli iş adamlarından Orhan Kocabıyık, Adatıp Hastanesi’ni devraldıktan sonra burada yeni bir sağlık merkezi meydana getirdi. Gerçekten hem mimarisi hem de yeni teknolojisiyle Sakaryamıza yakışan bir sağlık kuruluşu inşa edilmiş. Bizde bugün hem hayırlı olsun ziyareti yapalım hem de hastaneyi yerinde görelim istedik. Bu vesileyle Adatıp Hastanesi’nin yeni yüzünün şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor; Orhan Kocabıyık’ın şahsında tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hayırlı Olsun

Başkan Toçoğlu, “Sağlık sektörü üzerinde titizlikle durulması gereken önemli bir konudur. Şehrimiz sağlık geleceğine ivme kazandıracağını düşündüğümüz Adatıp Hastanesi de yılların getirdiği tecrübeyle hizmet sunmaya devam ediyor. Şimdi kapasitesini de arttırarak; bu alana ne kadar önem gösterdiklerini de görüyoruz. İnşallah vatandaşlarımız da hastaneden, yapılan çalışmalardan, ilgi ve alakadan memnun kalacaklardır. İnşallah sağlık yatırımları şehirde her alanda yaşanan gelişmeye ivme katacak. Ben bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu. Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim