EĞİTİM VERİLDİ

Özel Konak Hastanesi ve Doğa Okulları arasında yapılan kurumsal işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilecek olan sağlık eğitimlerinin ilki Ağız ve Diş Sağlığı konusunda verildi. Özel Konak Hastanesi Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hekimi Dt. Bahar Zincir tarafından verilen eğitimde miniklere ağız sağlığının önemi anlatıldı.

SAĞLIKLI GÜLÜŞLER

Öğrencilere sağlıklı dişler ve sağlıklı dişlere sahip olunması için gerekli beslenme yöntemleri hakkında da bilgiler verilirken, belirli yaş gruplarını kapsayan eğitimde doğru diş fırçalama teknikleri ve diş fırçalamanın öneminden bahseden Dt. Bahar Zincir miniklere sağlıklı gülüşler için yapılması gerekenleri anlattı.

DİŞ SAĞLIĞI

Doğa Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Murat Taçyıldız, Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Cemre Oruç ve Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcısı Birol Cesur’un ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim hakkında konuşan Özel Konak Hastanesi Sakarya Kurumsal Pazarlama ve İletişim  Müdürü Yelda Özbek, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için ağız ve diş sağlığının önemini küçük kardeşlerimizle paylaştık. Gerçekten de son derece önem verdiğimiz bu çalışmadan büyük keyif aldık. Bu eğitimde bize destek olan öğretmenlerimize, okul yönetimine ve bizleri yoğun ilgiyle karşılayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim