ZİYARET ETTİ

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Özel Konak Hastanesi Sakarya’yı ziyaret etti. Dişli’yi Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, İdari Koordinatörü Bahadır Gündüz, Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Elaldı, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Yelda Özbek ile Hemşire Hizmetleri Müdürü Çiğdem Engin karşıladı.

HAYIRLI OLSUN

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm’ün de hazır bulunduğu ziyarette hastane hakkında Başhekim Köse’den bilgiler alan Dişli, “Gerçekten son derece önemli bir alanda ciddi bir yatırım hayata geçmiş. Gelişen Sakarya’nın böyle hastanelere ihtiyacı var. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

BİLGİ ALDI

Özel Konak Hastanesi Sakarya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse ise ziyaretinden dolayı Dişli’ye teşekkür etti. Birlikte yapılan kahvaltının ardından hastaneyi gezen Dişli, bölümler hakkında bilgi aldı. Dişli ayrıca hastanede tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim