BİLGİLENDİRME YAPILDI

2015 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirilen Beyhekim Hastanesi Gebelik Okulu eğitimlerinin Ocak ayı etabı Best Western Premier Otel’de yapıldı. Yoğun katılımın yaşandığı ve 2 gün süren eğitimler boyunca katılımcılara, gebelik ve doğum sonrası yapılması gerekenlerle ilgili uzmanlar tarafından bilgi verildi.

SUDA DOĞUM MERKEZİ GELİYOR

Eğitimlerin birinci gününün açılışında Beyhekim Hastanesinde verilmeye başlanan doğum fotoğrafçılığı ve doğum organizasyonları hakkında bilgi verilirken, ayrıca hastanenin yeni süreci hakkında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Gebelik Okulu kapsamında ayrıca yakında Beyhekim Hastanesinde faaliyete başlaması planlanan Suda Doğum Merkezi hakkında da bilgi verildi.

2 GÜN SÜRDÜ

2 gün süren eğitimlerde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr Sevilay Bozkurt, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Meryem Berfu Yüceer ve Diyetisyen Reyhan Şenbaş, Psikolog Ayla Ercenk tarafından bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca Fizyoterapist, Gebe Koçu ve Yenidoğan Hemşiresi tarafından da alanları ile ilgili önemli bilgiler verildi. Gebelikte beslenme, Yenidoğanın olağan bakımı, Gebelik egzersizleri, Normal Doğum eylemi, Lohusalık, Gebelik psikolojisi ve Doğum sonu depresyon konularında eğitimlerin verildiği Gebelik Okulu, katılımcılara sertifika ve hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim