SAĞLIK TURİZMİ

Son yıllarda hızla artan Sağlık Turizmi çalışmaları kapsamında Sakarya’ya gelen Bosna Hersekli 30 doktor Özel Konak Hastanesi Sakarya’da düzenlenen seminer programına katıldı. Birçok farklı branştan doktorlar Özel Konak Hastanesi Sakarya hekimleri tarafından gerçekleştirilen sağlık seminerinde, tedavi yöntemleri ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

SEMİNER DÜZENLENDİ

Seminerin açılışında Özel Konak Hastanesi Sakarya İdari Direktörü Yük. Müh. Bahadır Gündüz tarafından sunum yapıldı. Yük. Müh. Gündüz, Özel Konak Hastanesi Sakarya’nın çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Düzenlenen seminerde ise Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Mustafa Akpınar ve Metin Şenol Obezite Cerrahisi, Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı DT. Ümit Kaya Diş Estetiği alanında yapılan uygulamalar ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ferhat Gökmen ise Hacamat, Nöral terapi, PRP gibi alternatif uygulamalar hakkında bilgi verdi.

SAKARYA TANITILDI

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mahmut Erdem Koyuncu Flexıble URS ile Böbrek Taşı Kırma, Plazma Kinetik Enerjisi ile Safra Kesesi Ameliyatı Mikro Cerrahi ile Varikosel Ameliyatı gibi son teknoloji ile yapılan özel ameliyatlar, Plastik ve Rrekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sinan Abbasoğlu Yüz Estetiği, Vücut Estetiği uygulamaları, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları Op. Dr. Enis Yıldırım ve Tolga Kaplan ise Artroskopi ve Protez Ameliyatları hakkında bilgi verdiler. Seminerin ardından Bosna Hersekli 30 doktora Özel Konak Hastanesi Sakarya gezdirilerek olanaklar hakkında bilgi verildi. Günün sonunda ise doktorlara Sakarya’nın tarihi ve turistik alanları gezdirilerek Sakarya’nın coğrafi güzellikleri yerinde gösterildi.

BAŞHEKİMDEN TEŞEKKÜR

Düzenlenen programla ilgili konuşan Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Kamil Köse, “Bosna Hersek’ten gelen 30 meslektaşımıza yönelik düzenlediğimiz seminerde hastanemizde gerçekleştirilen tedaviler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bakanlığımızın öncülüğünde son yıllarda gerçekleştirilen önemli gelişmeleri kendilerine aktararak, tecrübelerimizi kendilerine aktardık. Ardından ise Sakarya’yı tanıtma imkanı bulduk. Sağlık Turizmi alanında yapılan bu tip çalışmaları her zaman önemsiyoruz. Hastane doktorlarımıza ve misafirlerimize bu güzel program için teşekkür ediyoruz”

Editör: TE Bilişim