Robotik cerrahi alanında gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla gündeme gelen Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Genel Cerrahi Kliniği’nin bu başarısı akademik olarak da tescillendi.

BİRİNCİLİK ALDI

SAÜEAH Genel Cerrahi Kliniği Antalya’da gerçekleştirilen Ulusal Endoskopik-Laparoskopik Cerrahi Kongresi’nde ‘Mide Kanserinde Robotik Cerrahi’ başlıklı sunum ile en iyi video bildiri dalında birincilik ödülüne layık görüldü.

DENEYİMLİ EKİP

Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fatih Altıntoprak şunları söyledi, “Kliniğimizde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz robotik ameliyatlar ile bu konuda ülkemizin deneyimli ekipleri arasında yer alma başarısına ulaştık”

BAŞARI TAÇLANDI

“Bu başarının ülkemizin en önemli cerrahi kongrelerinden birisi olan Endoskopik-Laparoskopik Cerrahi Kongresi’nde elde edilen ödülle taçlandırılması gerçekten çok anlamlı.

BU BİR EKİP İŞİ

Bu başarı ile hem cerrahi ekibimizin başarısı tescillenmiş oldu hem de SAÜEAH adı bu önemli akademik platformda duyularak hak ettiği saygınlığı elde etmiş oldu. Bu bir ekip işidir ve emeği geçen herkes bu gururu yaşamakta haklıdır”

Editör: TE Bilişim