Sakarya CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya CHP İL Kongresinde 696 sayılı KHK’ NIN 121. Maddesini anlattı.

Engin Özkoç, 121. Madde ile ilgili coşkulu ve  heyecanlı bir konuşma yaptı…

Engin Özkoç İl Kongresinde, “121. Maddeyi herkes vatandaşa anlatsın. 121. Madde Irak’ta Saddam’ın yaptığı gibi, Almanya’da Hitler’in yaptığı gibi, bir çok diktatörün yaptığı gibi, kendi militarize gücünü yaratmak isteyen diktatörler, o ülkenin ordusu, polisi ve jandarma gücü haricinde, kendilerine silahlı güç oluştururlar. Daha sonra bunları İçişleri bakanlığı bünyesine alarak dernekleştirip, ondan sonra Olağanüstü hal yasası kanun hükmünde kararnameyle, bundan sonra 15 Temmuz terör örgütü ve onun devamında terör faaliyetlerine destek olan sivil vatandaşlara karşı müdahalede bulunanlara, ceza verilmeyecektir. Recep Tayyip Erdoğan halka karşı kurduğu militarize güçler karşısında, hepimiz dimdik durmalıyız” Diye konuştu.

Saddam!... Hitler ve Erdoğan!...

Engin Özkoçun konuşmasını dinleyenler, bu konuşmadan sayın Erdoğan’ın Saddam ve Hitler olma yolunda ilerlediği sonucunu çıkartır!...

15 Temmuz sonrası, ülkemizde silahlanma hızla arttı. Saraydan, “halkımızın darbelere karşı korunması için, ruhsatlı silah alımını kolaylaştıracağız” Diye açıklamalar yapıldı.

Ülkemizde, eski ve yeni muhtarlar silahlanıyor!...

Ülkemizde, darbenin karşısındayız diyen dernekler silahlanıyor!...

Ülkemizde, Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş insanlar silahlanıyor!...

Ülkemizde, silah satışları rekor üstüne rekor kırıyor!...

Geçmiş yıllarda, ülkemizde insanlar, basit sebeplerden dolayı, silahlardan çıkan kurşunlarla öldü. Basit sebepli ölümlerden bıkan Türk milleti, ülke genelinde silahsızlanma kampanyaları başlattı. Devlet eliyle yapılan silahsızlanma kampanyaları ile Ülke genelinde silah satışları düştü.

Şu an ülkemizde silahlanma yönünde kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanya çıkartılan yeni KHK’ lar ile devlet eliyle destekleniyor!...

Allah muhafaza, ülkedeki ajanlar provokatörlük yaparak, bir kıvılcımla olaylar çıkartsa, iç çatışma çıkar, ülkemiz kan gölüne döner! Tıpkı 15 Temmuz gecesi gibi…

Bu ülke 12 Eylül öncesi yaşananları unutmadı! Allah, bu aziz millete bir daha kanlı 12 Eylüller yaşatmasın!...

ANA MUHALEFETE VATAN HAİNİ SUÇLAMASI!...

Geçtiğimiz günlerde AK Partili Mahir Ünal, Necip Fazıl Kısakürek’ten bir alıntıyla Mecliste, CHP’lilere çatmıştı. Engin Özkoç Kongrede yaptığı konuşmasında, “ Mahir Ünal mecliste, bu muhalefet öyle bir muhalefet ki, iktidara geçmek için, vatanı bile düşürmeye razıdırlar diye konuşunca, ayağa kalktım. Sözünü geri almasını söyledim. Sözünü geri almadı. Ben de dedim ki, sen alçaksın. CHP’den öğretmen çıkar, doktor çıkar, mimar çıkar, mühendis çıkar, memur çıkar, işçi çıkar, çiftçi çıkar. Ama sizin gibi vatan haini çıkmaz, dedim. Sakarya, benim arkamda durduğu sürece, ben Cumhuriyet düşmanları önünde eğilmem. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarının karşısında bir tek CHP ve Kılıçtaroğlu duruyor. Bu ülkenin Genel Kurmay Başkanını, Paşalarını, Subaylarını, Aydınlarını, Gazetecilerini Ergenekon ve Balyozdan içeri attılar. Bunlar, şimdide genel başkanımız Kılıçtaroğlunu vatana ihanetten içeri atmakla tehdit ediyor. CHP Sakarya milletvekiliniz olarak and içiyorum, yemin ediyorum ki, öleceğim, kanımı dökeceğim, CHP Genel başkanı Kılıçtaroğluna hain diyenlere karşı, dimdik duracağım.” Diye konuşarak AK Partiye Sakarya’dan cevap verdi.

Engin Özkoçun konuştuklarını duyunca, insanın kanı donuyor!...

Duvarlarında, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diye yazan TBMM’de Türk Milletinin oylarıyla seçilen vekillerin, birbirlerini “vatana ihanet ve hainlik” ile suçlaması, bizleri çok üzüyor.

TC Devletini yöneten TBMM’de vatan hainleri varsa, bunların bir an önce ortaya çıkartılıp, yargılanması, TC Devletinin bekası için çok önemlidir. Zaten TBMM’de hiç FETÖCÜ çıkmaması, bu milletin kafasını yeterince karıştırdı.

Öğretmen, doktor, mühendis, subay, general, işçi, memur ve iş adamından FETÖCÜ çıktı. Ama, ne hikmetse, TBMM’ den FETÖCÜ çıkmadı. Devletin içine memur FETÖCÜLERİ kimler soktu? Yoksa ülkeyi, işçi, memur, doktor, öğretmenler mi yönetiyordu?

Milletvekillerine her alanda verilen dokunulmazlık zırhı, FETÖ Operasyonları içinde mi verildi?...

AHTABOTUN KOLLARI PARTİSİ!...

Sakarya CHP İl kongresine misafir olarak katılan eski CHP Milletvekili Berhan Şimşek, CHP Sakarya Örgütünü selamlama konuşması yaptı. Berhan Şimşek konuşmasında AK Partiye yüklendi.

Berhan Şimşek, AK Partinin açılımı, “Adalet ve Kalkınma Partisi” olarak biliniyor. Fakat, AKP son yıllarda öyle bir hale geldi ki, ben onlara “Ahtabotun Kolları Partisi” diyorum.

Behan Şimşek, “Ahtapotun Kollarının, bir kolu MAN Adasında, bir kolu belediyelerde, bir kolu, işçinin, memurun cebinde, bir kolu çiftçinin, esnafın cebinde. Ahtabotun Kollarını keseceğiz. Başka yolu yok!” Diye konuştu.

Berhan Şimşek, Ahtapotun kollarını keseceğiz diye konuştu. Berhan Şimşek’e Ahtapotun ayaklarını ne yapacağız diye sormak lazım. Çünkü, Ahtapotun 8 kolu var. Yürümek için iki kolunu ayak olarak kullanıyor.