1.AYAK: Kısa ve orta mesafelerde istikrarlı yarışlar koşan JAMES, kazandığı son yarışıyla nihayet güçlü orijininin ve idman görünümünün hakkını veren KING’S DAY, bir süredir koşmasa da hazırlıklarında göz dolduran AKINDAĞ ve uzun aradan sonra gördüğü iki yarışla açıklarını gideren NAKIT kuponlarımızda öncelikle yer alsın. Aşama kaydeden ÖZDEMİR BEY ve uzun aradan sonra yarış görüp bu defa daha etkili koşacak olan SUFİHAN sürpriz adaylarım.

2.AYAK: Şehir ayırımı yapmadan son yarışlarında çimde hayli başarılı yarışlara imza atan CAPTAIN CEMO, birinciliğin en güçlü adayıdır. Etkili sprintiyle kazandığı yarışı beğenilen LAGRIMAS ve uygun sıkletiyle DEDEM MEHMET diğer şanslılar.

3.AYAK: Son yarışında güçlü rakiplerinin yanında aradığını bulamayan KAİNAT, bu defa grubunda sert pilotuyla favorimdir. Son yarışını kolay kazanan Mİ BOMBON, bu yarışa ciddi işlerle girecek olan PRINCESS DI ve son yarışını gösterişli kazanan PANTA RHEI öncelikli rakipleridir. Geniş kurgulara FLASHING GIRL ve FLYING BIRD de ilave edilmeli.

4.AYAK: İlgililerinin bu yarışı için sıkı bir hazırlık devresine tabi tuttukları ROYAL AVŞAR günün bankosu olarak önereceğim safkandır.

5.AYAK: Güçlü rakipler arasındaki başarısız yarışını kesinlikle ölçü almadığım CELALİYE, etkili binicisinin yanı sıra ciddi hazırlıklarıyla alternatif banko adayımdır. Formlarını korudukları gözlenen ZORLUAT, BAŞPEHLİVAN ve YOLDAŞ favorinin eksik koşması halinde devreye girerler.

6.AYAK: Koştuğu iki yarışı da başarılı olan HAKKAK, hedef yaptığı koşuda bir başka alternatif banko adayımdır. Kazanacak düzeye gelen HIRSLI ve ROSEMARY hatasını kollayacaklar. PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-7-8-1-2-5) (3-6-8) (3-6-7-9-1-2) (4) (4-2-3-1) (5-8-9)