Bin metrekarelik alanda hizmet veren Cukka Kafe’nin, Adapazarı’nın en geniş alana sahip kafesi olduğunu da belirten Demirci, bunun avantajını yılbaşı kutlamaları, doğum günleri partileri, grup toplantıları gibi birçok etkinliklerle değerlendirdiklerini söylüyor.

Başka bir şube açmayı düşünüyor musunuz?

Tabi ki. Biz Cukka çatısı altında başka bir şube açmayı elbette düşünüyoruz. Çünkü yeniliklere ve gelişmelere her zaman açık olmak zorundayız. O yüzden imkanlar dahilinde elbette başka yerler de düşünülebilir.

En çok popüler menünüz hangisidir?

Cukka Alaturka ve Special Hamburger en çok beğenilen menülerimiz arasındadır. Tatlılar arasında da yine kendi imalatımız olan sufle ve beyaz orman tatlısı olarak söyleyebiliriz. Özellikle sufle tatlımızın kendimize has bir sunum tarzı var. Yine vazgeçilmez lezzetlerimizden tavuk çökertmemiz var. Kısacası kaliteli servisimiz ve harika lezzetlerimizle insanları burada ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz.

Çalışanlarınızla aranızda nasıl bir iletişiminiz var?

Biz de sürekli değişen personel yok. Bizim her zaman uzun vadeli çalışan arkadaşlarımız var. O yüzden biz bir aile gibi olduk. O yoldan da devam edeceğiz. Çünkü bir işletmenin ayakta kalabilmesi için önce iletişimin sağlam olması gerekir.

Kampüse yakın olması size nasıl bir katkısı oldu?

Kampüste bir potansiyel var. Biz de daha fazla nasıl bir kaliteye ulaşabiliriz çabası içerindeyiz her zaman. Elbette ki en büyük avantajımız kampüse yakın olmamızdır. Çünkü çeşitli menülerimizle ve uygun fiyatlarla her zaman öğrenciye hitap ettik.

Eğlence merkezinde ne tür oyunlarınız mevcut?

Stres atmak İçin birçok oyunlarımız var. Kağıt oyunları, tavla, zeka oyunları, skrabin ve eğitici oyunlar gibi zaman geçirecek oyunlarımız mevcut. Burası öğrenciler için son derece ideal bir ortam diyebiliriz.

Hedef kitleniz kimlerdir?

Bizim en çok hedef kitlemiz öğrencilerdir. Çünkü biz her şeyi öğrencilere göre dizayn ettik. Çalışanlarımız bile öğrenci. Bu anlamda çok genç bir aileyiz. Ayrıca biz sadece kampüsteki öğrencileri değil merkezdeki öğrenciler de aynı şekilde bizi tercih ediyor. Bu anlamda diyebiliriz ki burası öğrenciyle bütünleşmiş bir kafedir. Çünkü biz her şeyi öğrenciye yönelik yapıyoruz. Onlar için daha ne yapabiliriz çabası içerisindeyiz.

Ustalarınızın bu anlamda size katkısı nedir?

Ustamız stajını yurtdışında yapmış dünya mutfağını yakından takip eden bir kişi. Bu anlamda bizlere çok avantaj sağlıyor. Ustalarımızın lezzetli yemekleri ve sunumları sayesinde öğrencilerin uğrak yeri olmuştur.

Alan olarak gayet geniş bir kafeniz var biraz avantajlarından bahseder misiniz?

 Tabi ki. Kafemiz yüz ölçümü olarak Adapazarı’nın an büyük kafesine sahiptir. Bin metre kare bir alanımız var. Bunun da bizlere elbette çok avantajı olmuştur. Bizler de bu alanımızı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Örneğin yılbaşı kutlamaları, doğum günleri partileri, grup toplantıları gibi birçok etkinlikler de yapılıyor. Bu yüzden her zaman yeniliklere açık bir haldeyiz.

Öğrencilere özel indirimli günleriniz var mı peki?

Tabi ki. Başta söylediğim gibi en çok öğrencileri ağırladığımız için onlara özel indirimli menülerimiz de mevcut olabiliyor. Saat 12.00 ve 15.00 araları indirimli ürünlerimiz var. Yine Cuma ve Cumartesi yani CUKKA günlerimiz var. Bugünler de ise ürünlerimizin yüzde 15 gibi yine bir indirim uyguluyoruz. Öğrenciler de bu anlamda bizden memnun kalıyorlar.

Peki alkollü içecek servisiniz var mı?          

Hayır, alkollü içecek servisimiz yok.

Son olarak eklemek istediğiniz şeyler var mı?

Biz haftanın her günü açığız. Geniş bir alanımız mevcut. Arkadaşınızla güzel bir zaman geçirmek isterseniz hepinizi bekleriz.

Editör: TE Bilişim