1.AYAK: Birbirlerine denk güçteki istikrarsız Arap atlarının maiden mücadelesi oldukça zorlu geçmeye aday görünüyor. Uzun süredir maiden kalan bu isimlerin katılacağı yarışı mümkün olduğunca kalabalık tutmaktan yanayım. KELEŞHAN, SEVMURAT, SANTOLİNA, JUMBO, KARADAĞLI ve AYDEMİRBEY ayırt edilmeksizin yazılmalılar.

2.AYAK: Ön tarafa çıkıp belirleyeceği tempoyu koruyarak bir solukta bitirmek isteyecek LAST SHADOW bunu başarabilecek güçte olduğunu belirteceğim isim olacak. PIANO SONATA yeteri kadar yarış gören bir isim ve kalitesiyle kesinlikle ihmale gelmez.

3.AYAK: Son sert yarıştaki performansını ölçü almadığım, bugün çok uygun grup yakaladığına inandığım RAMPAGE bir aksilik olmadığı takdirde kazanan olacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

4.AYAK: Bu gruba yetecek formu olduğuna inandığım GRASHOF kuponlarımızın kesinlikle olmazsa olmazı. COOL IMAGE son kum yarışında bekleneni veremedi. Bugün sentetik pistte kesinlikle ihmale gelmez. Süratli isim FREE TURKS bir solukta bitirmenin planları içerisinde olup kesinlikle hata affetmeyecek bir diğer safkandır.

5.AYAK: Son sentetik pist yarışını dahi beğendiğim STORM SEA SWELL, yatkın olduğu çimde buradaki rakiplerinin çok önünde değerlendireceğim isimdir. Uygun kilo altında koşacak olan SAN MARINO lehine mesafede favorinin en ciddi rakibi olarak dikkate alınmalıdır.

6.AYAK: Günün zorlu geçmeye aday bir diğer yarışı olan bu koşuda ise BİANA, DERİNDENİZ, GÜNBİKE, GÜNDOĞARKEN ve CAİZE birlikte değerlendirilmeye alınmalılar.

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (4-6-7-2-3-1) (4-2-8-7) (2) (4-3-2) (3-6) (1-10-7-5-4)