Gelen 1 milyon sonrası BMC’yi göğsüne çakarak Sancaktepe Belediyespor maçına çıkan Sakaryaspor’da sadece Serkan Odabaşoğlu yoktu, sanki kimse yoktu..

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda bize ayrılan tribün dolmadı, sanki İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Sakaryaspor taraftarını İstanbul’a istemedi..

Oysa bize kim gelirse gelsin misafire bilet 10 TL iken Sancaktepe’de bize bilet 30 TL idi, taraftar haklı olarak tepki koydu, yönetim çaresiz kaldı..

O zaman anladım ki bize küsen zirve değil, biz zirveye küstük!.

İlk 10 dakika ev sahibi Sancaktepe Belediyespor ceza sahası dışından çekilen iki şutla kalemizde gol ararken kalecimiz Oğuz son derece dikkatliydi, Sancaktepe Belediyespor’un Sakaryalı kramponları Alaattin Hamza Ok ve Abdülkadir Akyıldız’a kahraman olma şansı vermedi..

Zira, ikinci şutu çeken Hamza, kaleciden dönen topu 6 pastan kaleciye teslim eden Abdülkadir’di..

19. dakika da rakip kalede ilk kez bir frikikle görüldük, Dilaver’in vuruşu direğe çarpıp dışarı gitti.. Ne tesadüf ki ikinci görüldüğümüz dakika 26, yine frikik, bu kez Berk İsmail’in vuruşunu kaleci karşıladı..

39’da Berk İsmail’in bal yapmayan arısına 44’te Dilaver ve Ferhat’ın kaleciye takılan şutlarını eklediğimizde oraya çıkan ilk yarının cılız özeti bu..

Çarşamba’nın gelişi ikinci yarıda gün yüzüne çıktı, iki takımında 10 kişi kaldığı maçta Sancaktepe Belediyespor takımı Sakaryalı kaptanı Hamza Ok’un yerine oyuna giren Berke’nin son 5 dakikaya sıkıştırdığı golüyle ipimizi çekti..

Sancaktepe Belediyespor’un Sakaryalı forveti Abdülkadir’in yerine de İsmail Düzgün oyuna girmişti, son bölümlerde kimyamız bozuldu..

Bu demek oluyor ki Sancaktepe’nin teknik patronu Mustafa Uğur uyanık adammış, Sakaryalıları dışarı alarak bir nevi bizi zirvenin uzağına itti çünkü Sakaryaspor gibi Hamza ve Abdülkadir’de isteksizdi!.

SANTRA HARİCİ

Kargalar kartallarla

Kediler aslanlarla aşık atamaz