Süper lig A grubunda bitime iki doksan dakika kala Playoff yolunda Hendekspor’un iki maç üst üste kaybetmesi sonrası zirveye Erenlerin eli değdi.

Şimdi artık A grubunun tepesinde Kalaycıspor ile Karasu Güvenin yeri garanti. Üçüncü takım kim olacak sorusu bu haftaya taşındı. Hendekspor Akartepe maçında mutlaka kazanmak zorunda. Olası puan kaybı halinde ensesinde hazır kıta bekleyen Erenlerspor Kalaycıspor deplasmanında kazandığı an rakibini bulunduğu yerden indirme şansını eline almış olabilecek.

Bu nedenle de Hendekspor’un Akartepe maçı haftanın en krtik maçları arasında en başta geziyor. Akartepe’nin ligte kalma umudunun olması Hendekspor’un işini zorlaştıran hesap kitap handikabı olarak Pazar günü Söğütlü sahasında olacak.

Alt sıralarda ligden çekilen Sapanca Kurtköy’den sonra , Ferizli Karadenizspor’un düşme direnci Erenler yenilgisinden önce Akova Barış maçında kırılmıştı. Gözler artık düşecek üçüncü takıma odaklandı.

Demirspor Hendek galibiyetiyle derin bir nefes aldı. Mavi lacivertli ekipin düşme ihtimali uzak gözüküyor Potada evinde As Akyazıya kaybeden Hendek Akova Barışsspor ile Kışlaçay’a yenilen Akartepe var.

Özetle bitişe doğru hızlanan Süper lig A grubunda ,üst sırada Hendekspor-Erenler,Kalaycıspor-Erenlerspor ,altta da Akova Barışsspor ile Akartepespor’un oynayacağı maçlardan çıkacak sonuçlar son doksan dakikanın filmini çekmek adına önümüze sıcak bilgiler koyacak.