1.AYAK: Start aldığı ilk yarışında bariyer dibinde kapanmasına rağmen koşuyu iyi yerde bitiren, eşgalini ve aksiyonlarını çok beğendiğim SON HAMLE alternatif banko adayımdır. Çeşitli sıkıntılar nedeniyle hala maiden kalan sınıf safkan ADALYN ilk rakibi olacaktır. Kuponum sağlam olsun derseniz, NOBLE BOY, DIDONATO, CAPE TOWN ve HOBART isimli safkanları ilave edebilirsiniz.

2.AYAK: Son koşusunda düzlükte erken hamle yapan binicisinin zamanlama hatası yüzünden kaybeden, bugün lehine mesafede kazanacağına inandığım PIRGOS’u ilk banko olarak yazabiliriz.

3.AYAK: Gösterişli kazandığı yarış- tan sonra formunu daha ileriye taşıyan SER CARİYE, küçük kupon yapanlara risk alınıp tek atılabilir. Rakip yazmak isteyenler ise önce GÖKYÜZÜ, FAHRENHEİT, BÜYÜK TURBO ve ALSİ- VASLI KIZI, sonra CİBEKOĞLU ve İNFİCAR isimli tayları dikkate almalıdır.

4.AYAK: Kalitesini ispatlamış olan ÖMER IN MY HEART kusursuz hazırlıklarıyla rakiplerini geride bırakacaktır. Günün 2. bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: İki yarıştır tırnağının ucunda olan kaliteli safkan ÖZPAR’a ilk şansı veriyorum. Rakipleri ise önce GÜRHANŞAH, İNANLIM ve FIRTINA İBO sonrasında ASTRAKHAN ve BİNBİR şeklindedir.

6.AYAK: Çeşitli sıkıntılar nedeniyle hala maiden olan safkanların yarı- şında her türlü sonuca açık olmamız gerekmektedir. Sizler için üç grup halinde değerlendireceğim bu mücadelede ilk grupta AKDERE, SARIŞIN KURT ve THE JET PLANE yer alırken, ikinci grupta SPACE GRAY, BALLISTIC BULLET, WELKIN, GRANDE CAPITANO ve JET BOY, üçüncü grupta ise BURULHAN ve SILVER LIGHT isimli safkanlardan oluşmaktadır. Herkese bol şans diliyorum.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-8-5-9-2-11) (4) (9-7-2-1-5-6-4) (2) (3-6-4-1-2) (9-7-11-10-3-12-5-6-4-8)