Çok uzun yıllardır tanırım. Arkadaşım. Ama ne olursa olsun, uzun yıllar tanıdığım bu kişi, arkadaşımda olsa Sakaryaspor gibi bir kurumu kötü yönettiği için bunun hesabını vermeli ve kendisini de hesap vermeye benim gibi ‘Arkadaşı’ davet etmelidir.

                                       **

Evet net bir şekilde söylüyorum. İsmail Gürses hesap vermeli. Osman Özdemir bu takıma ilkleri yaşattı, yaramadı. Düzgünlüğü ve kulübün menfaati için attığı adımlar herkesçe bilinen Özdemir’i göndermek için adeta yatıp kalkıp, mağlubiyet duası yaptınız. Sonunda o mağlubiyet geldi ve takım daha şehre gelmeden Özdemir’e ‘Güle güle’ dediniz. Geriye dönük olarak Gürses ilk hesabı bunun için vermeli!

                                     **

Sakaryaspor’un mağlubiyet hanesinde ‘1’ yazdığı gün Osman Özdemir gönderilirken, acaba Başkan İsmail Gürses ve yanındakiler, o mağlubiyet hanesinde bugün kaç yazdığını görebiliyorlar mı? Ya da şöyle sorayım; Osman Özdemir’i bir mağlubiyet ile postalayanlar, Sakaryaspor’a kendi döneminde geçtiğimiz hafta 4. mağlubiyetini tattıran Engin Korukır’a neden farklı bakıyorlar?

                                      **

Engin Korukır’a hesap sormam. Korukır bu kulübün işçisi. Ben hesabı bu kulübü yönetenlerden sorarım, bu kulübe sevgim adına. Ve soruyorum da… Osman Özdemir’e ‘2 mağlubiyetlik’ opsiyon tanıyamayanlarla, bu takıma 4. mağlubiyetini tattıran Engin Korukır’a sabretmelerinin gerçek nedeni nedir acaba? ‘Gerçek’ nedeni ama!!

                                         ** 

Engin Korukır’ı, İsmail Gürses’i tanıdığım tarihten daha önce tanıdım. Aşağı yukarı 35 yıldır tanırım Korıkır’ı. Bu nedenle ona daha rahat hesap sormam lazım ama bu durumda hesap sorulacak olan bu takımın başındaki değil, onu bu takımın başına getiren bu kulübün başındaki adamdır! Evet Gürses bekliyoruz…