Bu haftanın konuğu Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir’e sallayanlar oldu. Şanlıurfa beraberliğinden sonra “ 10 kişi kalmış bir takım hem de 2-1 öndeyken yenemiyor ve 2-2 berabere kalıyorsa bunu faturası kesilmelidir” diye fatura ödetmek isteyenler ne yazık ki ofsayta girmekten kurtulamadı. Hem de  (V) Fünf (Alm.) Fıve (İng.) Hareke (Arp.) 5 (Beş) Metre ofsaytta kaldı. Adı, sanı, kimliği, şahsiyeti, görevi, yaptığı yapmadığı hiiiiç önemli değil. Kim Osman Hocayı topun ağzına sürüyorsa, kim beğenmeyip gitmesini istiyorsa ofsaytta kaldı. Hem de buz gibi…

RAKAMLARA BAK RAKAMLAR

Daha kim kaldı, 25 maçta 16 galibiyeti olan hocayı beğenmeyip gitmesini istiyorsa o ofsaytta kaldı. Kim 25 maçta 16 galibiyeti 7 beraberliği bulunan Osman hocayı “topun ağzına” sürüyorsa o ofsaytta kaldı. Kim 25 maçta 16 galibiyeti 7 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Osman hocaya fatura ödetmeye kalkıyorsa o ofsaytta kaldı.

EL İNSAF YAHU

Kayıpsız geçilen K.Maraş ve Nazilli Belediye maçlarında Sakaryaspor iki haftada 6 puan aldı. Gözardı etmememiz gereken şey bence, rakipler kadar bizim de bu stada acemi olduğumuz. Bu zeminine, atmosfere ve ambiyansa alışmak için süreye ihtiyaç var. Rakip ilk kez çıkıyor da biz yıllardır beri burada mı oynuyoruz. Bizim onlardan kaç maçlık bir farkımız var ? Nazilli maçında biraz daha alıştığımız belli oldu. Seyirci desteği, atmosfer tamam hepsi on numara da, bizim çocuklarımız robot değil ki. ? Onlar da bu atmosferden etkileniyorlar. Takdir ederseniz ki rakip oyuncular gibi bizimkiler de etten kemikten. Hiç biri ne Ninja ne Süpermen ne Mister No ne de 007 James Bond. Futbolda kaybetmek yok mu ? Var. Var da Bu ofsayta girenler Sakaryaspor’un, Sakaryaspor’lu futbolcuların kaybetmeye hakkı olduğunu bilmiyor mu? Biliyor. Peki neden bilmezmiş gibi yapıyor. Derdi. Fatura ödetmek. Ödeme noktası çok Adapazarı’nda ama bizde sabır yok, sabır. Diyelim ki Altay maçını kaybettik, kaybedebiliriz futbolda her şey var, ama bunlara göre, yani bu ofsayta girenlere göre hoca İzmir’den dönmesin. Veya önümüzdeki hafta burada Karagümrük’e yenildik.  N’olsun hoca istifa etsin. Oldu olacak şehri terk etsin. Nüfusa gitsin kaydını da sildirsin. Bunlar ufukları bu kadar işte. Tek yenilgide vur tekmeyi sehpaya. Dar ve sadece günü kurtarmak. 25 maç 16 galibiyet 7 beraberlikle birlikte 2 yenilgisi 3.sü oldu diye hocanın gitmesini isteyen zihniyetten nasıl bir sağlıklı düşünce bekleyeceğiz. Sonra Sakarya’da niye birlik-beraberlik yok, neden istikrar yok neden bu takım senelerdir aynı ligde oynuyor diye sorar dururuz. Bol bol ahkam kesmekle olmaz bu işler, biraz sabır biraz tecrübe ister hepinize bol güneşler.