1.AYAK: Bir süre aradan sonra bu pistte kısa mesafede katıldığı son yarışını kazanırken kalitesini ortaya koyan WIN THE WEST, artan kondisyonunun yanı sıra uzayan mesafelerde daha başarılı koşmasıyla öncelik verdiğim safkandır. Riski sevenler kuponlarına tek bile atabilir. Şehir ayırımı yapmadan kum pistte birbirinden başarılı yarışlara imza atan güçlü safkan BOTANVADİSİ ve performansı bu grupta her zaman söz sahibi olmasına yetecek düzeyde olan EREN EFENDİ favorinin zorlu rakipleri olacaktır.

2.AYAK: Sert rakipler yanındaki İstanbul çim yarışını kesinlikle ölçü almadığım güçlü safkan MADE IN FOÇA, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında tam anlamıyla kusursuz görünmüş olup alternatif banko adayımdır. Starttan düzgün çıkış yapması halinde VICTORY CRY ve formunu koruyan LITTLE KING favorinin ciddi rakipleridir. Yarışın bombasını, uzun mesafeli çim yarışlarında daha etkili koşmasını beklediğim ABUBAKAR’dan bekliyorum. 3.AYAK: Kariyerlerinin ilk sınavlarına çıkacak 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını temenni ederim. Uzun süredir idman pistinde olmasının yanı sıra çok iyi hazırlıklara sahip VICTORY ROSE ve BAY PATRON küçük kuponlara için yeterli olur. Sürekli aşama kaydettikleri gözlenen SKY MOON, GOLDAEON ve APPLE JACK geniş kurgulara ilave edilebilir.

4.AYAK: Denk güçteki kalite safkanların zorlu kapışmasında sıralamam ULUKIZ, SATANHAN, ÇELİKKALKAN, BUDUNALP ve ROMEO şeklinde olacaktır.

5.AYAK: Süper bir form tutan, OZANŞAH daha önce geçtiği rakiplerini yine mağlup edecektir. Günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Ciddi hazırlıklara sahip PALERMO ilk atım. Formda ZEHİR HAFİYE, EFEBERK ve HÜMA SULTAN rakipleri olup sürprizi YANTAR yapabilir. Herkese bol şanslar.

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-2-5) (3-4-2-11) (6-2-5-3-1) (5-4-3-2-1) (5) (7-2-3-1-8)