Şu anda puan durumuna bakıldığında Sakaryaspor taraftarı, önceki maçlarda yenilen son dakika gollerine yanıyor. ‘O goller olmasa Sakaryaspor liderdi’ diyerek kaçan fırsatı konuşuyor. Kaçan balık büyük olur derler. Futbolda bunlar var olan gerçekler.

Kalan üç maçın ikisi deplâsmanda, rakipler Kastamonu ve Samsun. Tabii ki, kolay maçlar değil. Ancak futbol, her şeye açık oyundur. Olmaz denilen birçok neticeyi olura çevirmek de var. Bu; inanç ve motivasyonla olabilecek durum. Geçmişte bunlar defalarca yaşandı.

Teknik kadroda değişiklik oldu. Tam da zamanıydı. Şaban Yıldırım, tanıdığımız içimizden biri. Daha önce Sakaryaspor’un, bugün olduğu gibi üst lige çıkış maçlarını yaşamış ve başarılı olmuş bir teknik adam. Yardımcısı Mesut Ünal yeşil-siyah formayı terletmiş birisi. Her ikisi de futbolculuk döneminde sahada gösterdikleri performans ve sporcu karakterleriyle her zaman akıllarda ayrı bir yer almışlardır. Hep güven vermişlerdir. Bu ikilinin birlikte görev almalarının Sakaryaspor’un geleceği için çok olumlu olacağına gönülden inanıyorum. Yeter ki yönetim ve taraftar da sonuna kadar yanlarında olsun.

karşısında savunma hataları olmadı değil. İkinci yarıda da zaman zaman orta sahada açıklar da verildi ama futbolda galibiyet her zaman iyi oyunla gelmiyor. Umarım teknik heyet bu arızaları çözecektir. Kısa zamanda eksik futbolcuların da durumu düzelirse daha farklı bir görüntü izlenecektir.

Hadi bakalım önümüzdeki üç maç neler gösterecek? Herkes meraklar mutlu beklentiler içinde. Hayırlısıyla diyelim.