Bilnet Okullarının CEO’su Faruk Tatar, Bilnet Okulları Sakarya Kampüsünde 2018-2019 öğretim yılına Lise kademesiyle ile daha da güçlenerek öğrencileri ile buluşacağını söyledi.

Bilnet Okulları, Eğitim Sistemi Tanıtım Gününde Ramada Otelde velilerle bir araya geldi. Ramada Otelde gerçekleşen tanıtım toplantısına Erenler İlçe Kaymakamı Salih Karabulut, Bilnet Okullarının CEO’su Faruk Tatar, Bilnet Kampüsü Kurum Müdürü Cemalettin Saydam, çevre Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Bilnet Kampüsü Kurum Müdürü Cemalettin Saydam yaptı. Saydam, mutlu ve üretken bireylerin yetişmesi gerektiğini söyledi. Gerçek eğitim evrensel olandır ifadesini kullanan Saydam, görüş alışverişinde bulunan ve bunu kendine görev bilen bilinçli bireyler yetişmesinin önemli olduğunu ve o yüzden iddialı bir eğitim sisteminden geçirdiklerini kaydetti. Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ise nitelikli bir eğitim sisteminin paradan daha önemli olduğunu belirterek, “Okumanın önemi parayla kıyas edilemez. Eğitim paradan daha önemlidir. Yeni buluşlar yapacak, niteliğe kavuşturacak nesiller olursa işte o zaman dünyadaki gelişmiş ülkeler kategorisine katılırız. Bu yüzden çok okumalıyız. Dünyadaki beş ülkelerin arasında yerimizi almak için okumalıyız“ ifadelerini kullandı.

Bilnet Okullarının CEO’su Faruk Tatar da, çocukları geleceğe hazırlamanın tek ve en iyi yolu onların alacağı eğitimin kalitesini arttırmak olduğunu söyledi. Tatar, şunları söyledi:

“Bir anne, baba ve çocuğun genel anlamda ihtiyaç hiyerarşisine bakıldığında her biri diğerinden daha önemli kavramlarla karşılaşılmaktadır. Bunların başında servis taşımacılığını, beslenmenin eğitimdeki rolünü, yenidünyanın rehberlik anlayışını, eğitim teknolojilerinin hayattaki rolünü, okul güvenliğini, yabancı dil becerilerini, yeni dünyanın olmazsa olmazları olan kodlama STEM, robotik, Maker gibi belli başlı argümanlarını saymak mümkündür. İşte bundan dolayı çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, kurumsal kültür ve ciddiyete sahip bir eğitim kurumunun işi haline gelmiştir.“

30 yıllık özel okul tecrübeleriyle kültür ve akademik anlamda bireyler yetiştirmesini hedeflediklerini kaydeden Tatar, “Bu bağlamda sektörün en önde gelen ve sadece okul hizmetleri için kurulan Bilfen Şirketler Grubu bünyesindeki; Bilfen Yayıncılık, Netbil yayıncılık, Bilnet Matbaa, kitap-kırtasiye, tekstilde Bilkid, okul beslenmesi ve catering hizmeti sunan Biltur, eğirtim araç gereçlerinin sağlanmasında Eduyapı , servis taşımacılığı ve güvenlikte Etur inşaatta Bilyapı ortaklığımızla 30 yıllık özel okul tecrübemizle karşınızdayız. Sakarya bölgesinde eğitimin tek adresi olma yolunda ilerleyen Bilnet Okulları hem akademik hem de kültürel anlamda bireyler yetiştirmeyi ilke ediniyor“ diye konuştu.

Kurumun daha da güçlendiğini ve kısa zamanda 12 kampüse ulaştıklarını belirten Tatar, “Bilfen Şirketler Grubu Desteği ve 30 yıllık Bilfen tecrübesiyle; 21’inci yüzyılın değişen eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilmek, rekabetçi dünyaya donanımlı yeni nesiller yetiştirebilmek amacıyla kurulan Bilnet Okulları Sakarya Kampüsü, 2018-2019 öğretim yılında lise kademesiyle öğrencileriyle buluşuyor” dedi.

Editör: TE Bilişim