Haftasonu Sakaryaspor’un Bugsaş ile oynadığı kritik maçı izlemek için stadyumdaydık. Evinde namağlup olan Sakaryaspor için maçın ayrı bir özelliği daha vardı.

Şampiyonluk için mücadele ettiğimiz Gümüşhanespor, Bandırmaspor gibi takımlar puan kaybetmişti.

Kazanmamız halinde üst sıralara tırmanışımız sürecek ve liderle olan puan farkımız 3’e düşecekti.

Ancak olmadı. Çok sayıda pozisyondan yararlanamadık. ‘Atamayana atarlar’ tabiri az kalsın yine gerçek oluyordu. Yasir topun önüne siper oldu, golü önledi.

Mahir, 6 pasın içinden kaleyi bulamadı, Yasir topu direğe nişanladı, Cem topu ıskaladı, etkisiz şutlar kaleciyi zorlamadı.

Biraz da şansızlık vardı elbet ancak Sakaryaspor gibi bir takımda oynuyorsan o golleri yapacaksın kardeşim!

Gol kaçırma alışkanlığımız Bugsaş maçıyla devam etti. Şimdi devre arasında takımdan ayrılan sonra Başkan İsmail Gürses’in sözlerinin ardından takıma dönen Batuhan takıma dahil olacak.

İlk yarının sonuna doğru form tutmaya başlamıştı. Kaldığı yerden devam ederse forvette faydalı olabileceğini düşünüyorum. Tabii son günlerde tekrar ayrılmak gibi bir niyeti yoksa!

*       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *       *

Buğday AKM’de

Türk sinemasının önemli isimlerinden ve ‘Altın Ayı’ ödüllü Yönetmen Semih Kaplanoğlu, son filmi Buğday’ın gösterimi ve söyleşi programı için Sakarya’ya geliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin açıkladığı Şubat Takviminde yer alan ve 3 Şubat Cumartesi günü AKM’de gerçekleştirilecek.

Orijinal dili İngilizce olan filmin çekimleri, Türkiye, ABD ve Almanya'nın farklı şehirlerinde yapıldı ve film siyah-beyaz olarak gösterime girdi.

Bal, Süt, Yumurta üçlemesiyle tanınan Kaplanoğlu’nun Buğday filmini merak edenlerin bu programı kaçırmayacağını düşünüyorum.