1.AYAK: Formlarını ileriye taşıdıkları gözlenen BARIŞALIM, SÜBYE, ÇOK YAKIN ve ALTINONUR ilk planda düşünülmeli. İkide 2 yapan YAZ AĞASI ve hazırlığını bugünkü jokeyi idaresinde gerçekleştiren LÜLEBURGAZ takibe devam edilmeli. Bu ara değişim içerisinde olduğunu gözlemlediğim BALAMİREFE’ye de dikkat edelim.

2.AYAK: Bu gruptan çok üstün güce sahip olduklarına inandığım EMMİ ve MY CEM bir adım öne çıkıyor. Bu ikilinin hatasını kollayacak isimse formunu artıran HASAN ABİ’dir. Sürpriz arayanlar KALAYCIKAYA’ya da bir çarpı atsın.

3.AYAK: Yarış tecrübesi çok ve pişkin bir tay olmasıyla birlikte derece olarak da öne çıkan BRAVE AIR alternatif banko adayımdır. İlk kez piste çıkacak olan ELACAN ile LADY MYTHCAL’ı bugün dahil her yarışında takibe alalım.

4.AYAK: Yakaladığı formla üst üste 3’üncü kez bitiriş çizgisini önde geçmek isteyecek olan NAKIT sık koşmaktan etkilenebilir. Bu durumda devreye SANTA RUA, OĞLUM BARIŞ, JONIOR DANCER ve KEREMTOSH’tan biri girecektir.

5.AYAK: Denk güçlerin mücadelesine sahne olacak koşuda tüm safkanların geliri olduğuna inanıyorum. Bu koşuya ait sıralamam ise TOROS DAĞI, YARİSSA, BABAMENDUH, YURTTAY, KOVADA ve SELDANINOĞLU şeklindedir.

6.AYAK: Bu yarışa idman yönünden de kusursuz hazırlanan LADY CARINA’nın uyumlu jokeyi de varken ideal mesafesinde en iyi performanslarından birini gerçekleştireceğine inanıyorum. Günün bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

ALTILIM: (3-8-5-1-2-11) (3-2-1-8) (1-4-6) (5-7-3-1-2) (1-7-6-4-3-5-2) (2)