1.AYAK: Bugüne kadar ortaya koydukları performansları birbirlerine üstünlük kurabilecek düzeyde olan GOLDEN KING, TEKİNER, EFE YÜREK, CANIM MİRA ve ESERALP isimli safkanlar beğenilen pist görünümleriyle birlikte ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarına birlikte işaretlenmelidir.

2.AYAK: Hayatlarının ilk sınavlarına çıkacak olan 3 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basması en büyük temenniniz. Uzun süredir idman pistinde olup rakiplerinden daha hazır görünen DURUHAN, ÇATALKAYA, KING KAMİL, BİR TEK ve INVINCIBLE MOON isimli taylar kariyerlerinin ilk birinciliklerini elde etmeye çalışacaklar.

3.AYAK: Son yarışını jokeyinin aşırı güveninden dolayı ikincilikle kapatan güçlü safkan POMALİN, kusursuz pist görünümü ve hazırlıklarıyla alternatif banko adayımdır. Zaman zaman güçlerinin üzerlerine çıkabilen yapılarıyla MAHPERVERKIZ ve AYDURU ikilisi favorinin eksik koşması halinde devreye girmesini beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Koştukları yarışlarda elde ettikleri derecelerle güç ve kalitelerini kanıtlayan yetenekli safkanlar ANGEL OF DEATH, MUAMMER BEY, LEAD SOLDIER ve THE DIFFERENCE arasındaki mücadelede az hata yapan aynayı önde geçen taraf olur.

5.AYAK: Uzun aradan sonra gördüğü yarışla açıklarını kapatan, eküri avantajının yanı sıra rakiplerinden farklı sınıfa sahip MY SULTAN için kolay bir yarış olacaktır. Günün bankosu olarak kuponlara işaretleyelim.

6.AYAK: Sürpriz bir sonuç çıkması muhtemel koşuda; FREEDOM FLIGHT, STRIKE HARD, VAROLHAN, BABİ ve TAŞKESEN form ve hazırlıklarıyla rakiplerinden öne çıkardığım safkanlar. Herkese bol şanslar... PAZAR iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (5-2-4-3-1) (4-2-7-8-6) (4-3-1) (2-4-3-5) (3) (6-5-13-3-1)