1.AYAK: Hayatının ilk startında bu pist ve mesafede ikincilikle ayrılıp son yarışında 1300 çimde üçüncülüğü ardından buraya özenle hazırlanan ROERMOND, küçük ve misli kuponlara tek yazılabilir. Koştuğu iki yarışında fazla zorlanmayıp bu defa sıkı işlerle hazırlanan İMPARATOR KAZIM, hazırlıklarında beğenilen MISTER HEART, tecrübelerinin yanı sıra formlarını geliştiren ORPHAN GIRL ve YOLDAŞKAYA favoriyi zorlayabilecek taylar.

2.AYAK: İlk startını kolay kazanıp ardından ağır çimde bekleneni veremeyen, Ankara çiminde sert gruptaki ikinciliğiyle buraya fit durumda gelen ILDIR ESİNTİSİ birinciliğin en güçlü adayıdır. Ağır sıkletine rağmen gücüne inandığım IŞIK ABİ en sert rakibidir. Formlarını ileriye taşıyan PALA SALİH, ŞUBARTAY ve GÜZELÇOCUK daha sonraki şanslılar.

3.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın isimlerin kapışmasında LET HER GO, PASTOR, TALİA HANIM, INSOMNIA ve BABBINO ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmeliler.

4.AYAK: Son yarışlarında mükemmel bir form tutup arka arkaya kazanan MONTEVERDE, kusursuz hazırlıklarıyla birinciliklerine bir yenisini daha ekleyecektir. Bankosu yazabiliriz.

5.AYAK: Kazandığı yarışıyla kendini hatırlatan ULAKÇI, uygun grupta alternatif banko adayım olacaktır. Tatminkar formlarıyla GÖZ AĞRISI, BİLGİNKADİR, KOŞUKHAN ve NEJATAĞA favorinin beklenenin altında koşması halinde devreye girecek isimler.

6.AYAK: İlk koşusunda olumlu izlenimler bırakan CAMBAZ daha da artan tecrübesi ve formuyla kazanmaya yakın görünüyor. Tecrübeli binicisiyle REX favorinin tek rakibi olacaktır.

ALTILIM: (7-3-6-10-8) (10-1-2-7-3) (1-6-2-4-5) (4) (5-4-3-7-8) (3-7)