1.AYAK: Şehir ayırımı yapmadan çim pistteki son koşularında istikrarlı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ÖZDAMAR, lehine mesafede formunun hakkını kazanarak alabilir. Önde boş kaldığında ne kadar etkili koştuğunu kazandığı yarışıyla hatırlatan SİGNORA, ilgililerinin uzun uğraş- lar sonucu çok iyi duruma getirdikleri gözlenen AHMİN, bu yarışına sıkı iş- lerle hazırlanan ŞEHLEVENT, AK FETİH, DALİCİM ve TEZCANLI favorinin zorlu rakipleri olacaktır. Eski gücünde görünmese de SABRİNİN ATI kalitesiyle sürpriz yapabilir.

2.AYAK: Start aldığı iki yarışını da sentetik ve çimde kazanırken yetenekli bir tay imajı bırakan MİRA Mİ- RA, burası için yaptığı hazırlıklarındaki kendinden emin görünümüyle birinciliklerine bir yenisini daha ekleyecektir. Banko yazabiliriz.

3.AYAK: İlk startını gösterişli kazanıp daha sonra sert gruplarda aradığı bulamayan AFTER FOREVER, bu defa grubunda birinciliğin en güçlü adayıdır. Formlarını koruduklarını işlerinde belli eden KOBRA ve FLICK THE SWITCH favorinin sert rakipleri olacaktır.

4.AYAK: Sentetikteki son yarışını sonlardaki güçlü ataklarıyla lehine çeviren HONEY RYDER ve iki yarış görüp açıklarını gideren grubun kalite ismi MISAE arasındaki mücadele yarışın birincisini belirler.

5.AYAK: Tüm safkanların geliri oldu- ğu koşuda sıralamam; BALTACI, KAZDAĞI, KİM TUTAR BENİ, OĞLUM EMİR, BODRUM KALESİ ve KORCAN şeklinde olacaktır.

6.AYAK: İdman pistindeki görü- nümünü yarışına yansıtması halinde ALSANCAKLI, formda binicisiyle en şanslı isim olur. Formlarını geliştirdikleri gözlenen ARISAN, ELLİBEŞ, GÜNEŞ IŞIĞI, ONURHAN ve DEDEMANBEYİ daha sırasıyla değerlendirilmelidir. ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (6-7-8-10-11-4-2-1) (3) (3-1-7) (4-7) (6-1-2-4-8-10) (1-2-4-8-10-17)