1.AYAK: Arka arkaya başarılı yarışlar sergileyen PAN REKA, lehine pist ve mesafede birinciliğin en güçlü adayı konumundadır. İlgililerinin adeta üzerine titrediği HECTOR çok farklı bir yarış çıkarabilir, dikkat! Her geçen gün geçen sezonki formuna yaklaşan WINTER GALLOP, gününde olduğunda gücünün üzerine çıkabilen TORUN CALLAS, önde boş kalacağı yarışta bir hayli iddialı olmasını eklediğim BEYAZ BULUT ve ağır kilolara alışık kalite isim KING OF ROCK sırasıyla kuponlara yazmanızı önereceğim safkanlar.

2.AYAK: Çok güvenildiği son yarışında hayal kırıklığı yaşatan WINE FOR WINNERS, tecrübeli jokeyinin ısrarının yanı sıra idman pistindeki güzel görünümüyle favorimdir. Her yarışında güçlerinin üzerine koyan ROYAL GIRL ve AYSHE favorinin sert rakipleri olacaktır. Galoplarını yarışına yansıtması YEL ESER günün bombasını patlatabilir, dikkat!

3.AYAK: Sentetik pistteki son yarışını pota önünde kaybeden MİRA MİRA, bu defa daha uygun rakipler yanında kazanan olacaktır. Günün en güvenilir ismi olarak banko yazmanızı öneriyorum.

4.AYAK: Yaşça büyük rakipleriyle arasındaki sıklet avantajını formuyla birleştirip kazanmasını beklediğim isim ŞEKER HANIM’dır. Çok iyi bir form tutan BLACK CHINESE, etkili formunu koruyan BAVİ REŞ, İzmir’den tırnağının ucunda gelen DOMBRA, bu pistte başarılı yarışları bulanan URASHAN ve DUKE OF KENT favoriden sonra sırasıyla değerlendirilmelidir.

5.AYAK: Birincilikte eşit şans tanıdığım ACOUSTIC COVER, FIREY ATES, UNCHAINED MELODY ve TEKİLA ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

6.AYAK: Bu yarışına kusursuz hazırlıklarla girecek olan LAST HERNANDO alternatif banko adayımdır. Bir süredir koşmasa da yeterli işleriyle OFFICIALLY PERFECT favorinin tek ciddi rakibi olur. Herkese bol şanslar... ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-6-7-4-3-1) (5-13-7-6) (4) (6-4-3-1-5-2) (2-1-3-4) (9-5)