1.AYAK: Bu sezon bu pist ve mesafede 1.27.39 ile birinciliği bulunup hazırlıklarında fit duruma geldiğini belli eden MICE MACHO MAN, klas binicisiyle birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Geçen sezon bu pist ve mesafede ikinciliği bulunan LET HER GO, son yarışlarına oranla uygunlaşan rakipler yanında yarışın bir başka iddialı ismidir. Tatminkar yarışları ardından formlarında önemli gelişmeler kaydedren KRALSIN ve INSOMNIA öndeki ikiliden sonra düşünülmeli. Bir süredir koşmasa da BABBINO dinçlikle sürpriz yapabilir.

2.AYAK: İlk startında dikkat çekici ikiciliği sonrası çok farklılaşan NALIN İSYANI ve ilk sınavında fazla sıkıştırılmadan üçüncülük yapıp bu defa çok daha ciddi işlerle hazırlanan APOKALIPTO ve grubun tecrübeli ismi PİST ŞAMPİYONU üçlüsünden az hata yapan yarışı rakiplerinin önünde bitirir.

3.AYAK: Mesafe uzadıkça gerçek gücünü yarışlarına yansıtan ALTINCI HİS, kusursuz hazırlıklarla gireceği koşuda mesafenin de lehine olmasıyla alternatif banko adayımdır. Bilinen kaliteleri ve beğenilen hazırlıklarıyla SEMEND ve SELKUT favorinin beklenenin altında koşması halinde devreye girerler.

4.AYAK: Bu yarışı için Bursa’da itinalı bir hazırlık devresi geçiren PRINCESS DI, sonlardaki güçlü sprintiyle yarışı lehine çevirmeyi başaracaktır. Günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

5.AYAK: Tüm safkanların geliri olduğu mücadelede sıralamam AFBRİ, FIRST SHADOW, BOLD KHAN, APPLE JACK, DARKLOVE ve ARAL BEY şeklinde olacaktır. 6.AYAK: Bugün için rakiplerinden daha formda görünüme sahip KEEP WALKING, BEST OF ELA, WHIPLASH, KESME ŞEKER, GARNET ve BOBUSHKA sırasıyla dikkate alınması gerekenler. Herkese bol şanslar…

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-1-2-5-4) (4-1-5) (1-3-5) (5) (1-5-2-4-6-3) (5-4-6-7-10-2)