1.AYAK: Hep iyi koşup kazanamasa da tecrübesi ve formuyla öne çıkan CEVHERE kazanmaya çok yakın görünüyor. Usta binicisiyle idman görünümünü yarışına yansıtmasını beklediğim IMOGEN’i en ciddi rakip olarak görüyorum. Yarışın sürprizi ise değişim içindeki KISADEVRE’den gelebilir.

2.AYAK: Uzun mesafeli tempo yarışlarını daha başarılı koşsa da kısa mesafede süratli stiliyle çıktığı gibi bitirebilecek forma sahip SİGNARA favorim. Çok iyi bir form tutup arka arkaya mükemmel yarışlar sergileyen TİRAJE ve kilo dezavantajını formuyla kapatacağına inandığım CANÖZÜ öncelikli rakipleridir. Düzenli işlerle formlarını korudukları gözlenen ASİ KIRTAY, ECLIPSE ve PEXUSS ve ZENGİNCE daha sonra değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında dikkatimi çeken YAĞIZINOGLU’na ilk şansı veriyorum. Gördüğü yarışlarla açıklarını gideren grubun iyi performanslı ismi HIDDEN JEWELS ile bu pistte zaman zaman çok etkili yarışlar koşabilen ASLAN KOÇUM da ihmale gelmez. Uzun süredir koşmasalar da grubun kalite isimlerinden CANGÜVEN ve FIREY ATES’e bir çarpı atılmalı.

4.AYAK: Sıkı bir hazırlık devresi geçiren KING OF ROCK ilgililerinin çok güvenmesiyle favorimdir. Formda isimler URASHAN ve ZAFERATEŞİ kesinlikle ihmale gelmez.

5.AYAK: İlk koşusunu gösterişli kazanan ve idman pistindeki süper görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran MEGALADON’u günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Başarılı yarışlarıyla kazanmasının yakın olduğunu haber veren ASHERA alternatif banko adayımdır. Artan formlarıyla CİHANGÜL, DERiN DiYAR ve WHITE NOBLE favoriyi zorlamasını beklediğim isimler. CUMARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (3-5-7) (4-3-1-9-5-11-2) (2-3-6-8-9) (4-1-6) (1) (1-2-3-14)