1.AYAK: Çim ve kumdaki başarı- lı yarışlarının ardından yaptığı galoplarında çok beğenilen AFACAN, ilk startlarında dördüncülükle ayrılıp hazırlıklarında fit duruma geldiklerini belli eden ALGANTAY ve KIRIM FIRTINASI üçlüsünü öncelikle kuponlara yazalım. Tecrübeleri ve tatminkar formlarıyla LALELİKIZ ve KELEMER sürpriz adaylarım.

2.AYAK: Bu pistte üst üste kazandıkları yarışlardaki formlarını düzenli işlerle koruyan ALİŞİR ve İZYAZ ikilisine birincilikte eşit şans tanıyorum. Form sıçraması gösteren EFESLİ, BALIK KAAN ve ÖZPAR daha sonraki ihtimaller.

3.AYAK: Bugüne kadar bu pistte özellikle uzayan mesafelerdeki performansı rakiplerinden çok daha iyi olan OBRA REİS birinciliğin en güçlü adayı olup alternatif bankomdur. Çimdeki son başarısız yarışı formunun karşılığı olmayan LIONS ROSE favorinin tek ciddi rakibi olacaktır.

4.AYAK: Son yarışına göre daha uygun bir bulan ATMACA BEYİ, beyaz bayrak ayna yaparak kazandığı yarış- taki formunu koruyan ŞÜKRÜ, zaman zaman ters koşular yapabilen ALDERAMİN ve ilgililerinin bu yarışına özenle hazırladıkları KINALI KUZU ayırımsız yazılmalı.

5.AYAK: Son yarışında çok güvenilmesine rağmen dördüncülükle yetinen MAKRIKÖY, bu yarışı için yaptığı 600/39.4 - 26 rahat işinde adeta kazanma vaktinin geldiğini haber verir gibiydi. İleride adından çok bahsettireceğine inandığım yetenekli tayı günün bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Ağır kilo dezavantajını formuyla kapatacağına inandığım süratli safkan JETTAY, lehine mesafede favorim. Formlarını geliştiren SCIFO, LIFETIME, LADY CARINA, CRASSUS ve ATEŞİM favorinin rakipleri olarak sırasıyla değerlendirilmelidir.

Herkese bol şanslar... CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1-2-5-8-4) (1-5-6-7-2) (1-4) (3-5-7-4) (5) (2-5-3-6-10-11)