1.AYAK: Bu yarışına itina ile hazırlanan KECHICHE sevdiği pistte üzerine gelen olmaması halinde yapacağı etkili düzlük yarışıyla kazanan olmaya çalı- şacak. Sürate binmesi halinde bu yarış; SUHARRY, YARAMAZ ÇOCUK ve KING OF ROCK devreye gireceklerdir.

2.AYAK: Bugün için farklı koşmasını beklediğim AKSAKALLI rakiplerinin bir adım önünde görünüyor. Son koşusuna bir türlü anlam veremedi- ğim ACHILLES, LORD COMMANDER ve RIVERS SON ise baştaki ismin eksik koşması halinde devreye girebilecek taylar.

3.AYAK: Muhtemelen süratli gidecek olan bu yarışta sonlarda kengini gösterecek olan REBEL YELL başta şans vereceğimiz isim olacak. Sentetik pist performansı 7’de 6 olan ULANBATOR en ciddi rakibi. OĞLUM BERAT ve COOGER sonlarda kendilerini gösterebilecek güce sahip diğer isimler.

4.AYAK: Her ne kadar 5 at koşacak olsa da güç olarak birbirlerine yakın gördüğüm isimlerin mücadelesinde ayırt etmeksizin kuponlara hepsini yazalım. CANKURTBEY, METECİK, KAZDAĞI, PARPALİ ve DERİN SULTAN. 5.AYAK: Bu pist ve mesafeye olan uyumunun yanı sıra çok daha uygun rakipler yakaladığına inandığım GÖLALAN burada başta şans vereceğimiz isim olmalı. Yarışın sürate binmesi halinde sonlarda ciddi ataklarıyla gelecek olan PAN REKA, son koşusuna bir türlü anlam veremediğim KARAHEVES, kazandığı yarışla dikkat çeken YİĞİ- TER ve tempolu yarışları seven TOLGAHAN ayırt edilmeksizin kuponlardaki yerlerini alması gereken isimlerdir.

6.AYAK: Sentetik piste uyumunu çime de taşıyacağına inandığım LOST AMIGOS gününü bankosu olarak kuponlara yazılabilir.

CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (1-3-4-6) (2-1-4-7) (9-10-4-3) (4-3-5-1-2) (4-3-2-6-7) (6)