İsmail Cem Cambaz’la başlayan 50+1 şampiyonluk ve 2. lig hayali, Tuncay Şanlı ile boşa geçirilen zaman, tele voleli günler ve Osman Özdemir’le yeşeren umutlar,  zamanından kaybettiğimiz ve işi sıkı tutmadığımız haftaların acısını şimdi yaşıyoruz.

   Yeşil-Siyahlı yönetim sezon başında yanlış üzerine yanlış yapmasa magazin işlerle boş işlerle uğraşmasa inanın bugünlerde Afjet Afyon’un yerinde biz olurduk.

    Ne kadar iyi bir takım olsak ta işi son 5 haftaya bırakmamak gerektiğini her zaman unuttuk, Şanlı zamanında Evimiz de yenildiğimiz Afyon Afjetspor aldı götürdü.

    O gün aslında lige direk çıkma şansımızı zora sokmuştuk..

    Play-Off hayal olmasın derken, Osman Özdemir hızır gibi takımı toparladı 10 maçta 9 galibiyet aldı sezon başında Teknik Adam olarak Osman Özdemir’i takımın başına getirebilseydik şu anda Sakaryaspor 7 puan önde olacaktı.

   Neyse ki erken teşhis konuldu yoksa Play-Off u bile göremezdik aslında.

  Ne demiş atalarımız “Yanlış hesap Bağdat’tan döner” Allah’tan sezon başı ve devre arası yaptığı gibi yanlışta ısrar etmedi Başkan İsmail Gürses ve doğru yolu sonunda buldu. Yoksa şehir olarak camia olarak hala şokta olurduk.

   Şimdi işler değişti. Osman hocayla hem takım hem de şehir kaybettiği havayı tekrar buldu ve kendine geldi.

     Sakaryaspor diğer Takımlara göre çok kaliteli bu takımı 2. ligde oynat 2-3 takviye ile üst sıraları zorlar.

    Tff 1. lige çıkar tabi ki bu benim fikrim hiç kimse endişe yapmasın seneye yeni stadımızda 2. ligde oynayacağız.

    Dün bizim gazetemizde de çıktı, bu takım 6 kez Play-Off oynamış bir çıkmış bir kaybetmiş. Sonuncusunda Özdemir’le kaybettiğimiz için bu kes Osman Özdemir’le kesin kazanacağız diyorum çünkü hem kadro hem şehir bu taraftarlarla bunu başaracak güçte.

   Yeter ki bu Yeşili bu Siyahı sevmekten destelemekten vazgeçmeyelim… Şen ve Esen kalın…