1.AYAK: Burada çimdeki son ba- şarısız yarışını formuyla orantılı bulmadığım AKHTAMAR bu defa başarılı olduğu kumda hayli etkili olacaktır. Son yarışında kısa mesafeden olumsuz etkilenen en az kendisi kadar iyi durumdaki ekürisiyle birlikte SAVAŞ ATI ve bir yarış önce bu pistteki birinciliği çok başarı- lı olan BLAZE OF LIGHT favorinin sert rakipleri olacaktır. Uzun aradan sonra gördüğü iki yarışla açıklarını gideren KING POWER artık her yarışında mutlaka dikkate alınmalı.

2.AYAK: Pist ayırımı yapmadan başarılı yarışlara imza atan BERATBEY, öncelikle değerlendirilmelidir. Kocaeli kumunda ağır kiloyla kazanırken dikkatleri üzerine çeken KOVADA, Urfa ve İzmir’deki performansını burada da tekrarlayacağını hazırlıklarında belli eden İPEKÇİHAN, Ankara kumundaki son yarışına anlam veremideğim MANİDAR, bu aralar üzerine çok düşü- len BURAKŞAH, CATCH MONEY ve iyi bir bekleme yapması halinde BABAMENDUH daha sonra sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

3.AYAK: Her yarışını daha iyi ko- şan LÜLEBURGAZ, birinciliğin en güç- lü adayı olup alternatif banko adayımdır. Kazanacak düzeye gelen KIVRAKTAY, KARATEPELİ ve dereceli işlerle hazırlanan BAĞLAM favorinin hatasını kollayacaklar.

4.AYAK: Grubun istikrarlı safkanı ARKANSAS SOUL favori olmayı hak ediyor. Zaman zaman gücünün üzerine çıkabilen SUPERSTAR LADY ve sü- rekli kendini geliştiren WOLF ON TIME sert rakipleridir.

5.AYAK: Bu rakiplerini daha önce de geçen KUTUP inatçı karakteriyle yine kazanır. Bankom.

6.AYAK: Sürprize açık mücadelede; BİLGİNKADİR, MALAKKA, GOBEN, GONCANUR ve TORERO öncelikle önereceğim safkanlar.

Hepinize bol şanslar. PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (8-7-1-5) (4-5-2-1-7-8-9) (5-4-3-7) (3-2-5) (1) (4-3-2-1-7)