1.AYAK: Safkanlar arasındaki farklarının şansları eşitlediğini düşünüyorum. Son form durumlarına ilave bu koşu için sıralamam ise SAFİR KIZ, JUAGO, YAZLALI, AZA LEA, PERA, IMPORTANT ve İKSİR şeklindedir 2.AYAK: Rakipleriyle arasındaki kilo dezavantajlarını kusursuz formlarıyla kapatacaklarına inandığım CAN HÜMEYRA ve PİŞKİN KIZ ikilisini öncelikle değerlendirelim. Uygun sıkletlerinin yanı sıra formlarını da artırdıkları gözlenen CANIMBİLSEV, GÜLTEN ANA ve MOGAN GÜZELİ öndeki ikiliden sonra dikkate alınması gereken kısraklar.

3.AYAK: Geçtiğimiz sezonlarda bu pistte üstün başarılara imza atan kumun kalite ismi KINOWA, ilgililerince bu yarışına ayrı bir özenle hazırlandı. Kısa ve orta mesafelerde daha etkili olmasının yanı sıra klas binicisiyle bu anlamlı koşuşu lehine çevirmeyi bilecektir. Bankom.

4.AYAK: Her yarışlarını bir öncekinden daha iyi koşup güçlerine güç kattıklarını galoplarında da ispatlayan GRAND ZOFF ve PERFECT RUNNER arasındaki mücadelenin kazananı belirlemesini bekliyorum.

5.AYAK: Gerek form gerekse performansarı birbirlerine üstünlük sağlayabilecek düzeyde görünen HASFIRTINA, BAHTIYARLI, GÖRKEM, BATTLE RHYTHM ve MISS DADAŞ ayırım yapmadan kuponlara birlikte yazılması gerekir.

6.AYAK: Sürprize açık koşuda ilk şansı, iyi bir form tutan SURKAPI’ya veriyorum. Koştukça farklılaşan ekürili BUBONA, bir diğer eküri avantajıyla ASİ KALP, ilgililerinin üzerine titrediği ZAMAN YOLCUSU, ara verse de hazırlıkları yeterli SON HATIRAN ve formunda önemli gelişmeler kaydeden BİLGELİ favoriden daha sonra sırasıyla şans verdiğim isimler.

CUMA iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (2-4-1-3-5-7-6) (1-2-5-9-8) (3) (2-3) (2-3-1-4-5) (6-8-1-3-4-11)