Taraklı'da TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Yalaza" dizisinin ardında şimdide sinemalarda yakında vizyona girecek "Zor Yıllar" film çekimleri Taraklı'da yapılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Belgesel film ve reklam filmi ile yıldızı parlayan Taraklı'da şu günlerde ünlü yönetmen Osman Sınav ve ekibi tarafından çekimleri devam eden ve TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan "Yalaza" dizisinin ardından şimdide sinemada vizyona girecek olan "Zor Yıllar" film çekimleri Taraklı'da otantik sokak ve Kadirler Konağında çekimleri yapılıyor.

Yönetmenliğini Ayhan Özen, Yapımcılığını Mahmut Yusuf’un yaptığı Başrollerinde ise Derda Yasir ve İlker Kızmaz’ın oynadığı ‘’Zor Yılların’’ hikâyesi ise 1913 yılında geçen bir aşk hikayesi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı'da gerçekleşen dizi ve film çekimlerinin ilçenin tanıtımına çok büyük katkı sağladığını belirterek "Belgesel, dizi ve film çekimler ilçemizin tanıtımının yanı sıra ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Belediye olarak her zaman gereken desteği vermeye hazırız. Önümüzdeki günlerde farklı televizyon kanalları dizi çekimi için ilçemizde araştırma yapacaklar."dedi.

Dizi ve Sinema çekimleri Taraklı’lı Vatandaşlara yaradı

‘’Yalaza’’ dizinde ve ‘’Zor Yıllar’’ sinema filminde yardımcı oyuncu olarak rol alan Taraklı’lı vatandaşlar, bu durumunda oldukça memnunlar.

Günlük 50 ile 100 Lira ücret alan yardımcı oyuncular, bu çekimler hem hatıra kalıyor hemde ücret alarak ailelerimiz katkı sağlıyoruz dediler.

Editör: TE Bilişim