Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girecek.Aytekin Birkon'un yönettiği, Fatih Usta, Bahadır Sarı, Nezih Işıtan ile Ceyda Tepeliler'in rol aldığı "Fatih'in Fedaisi: Kara Murat" Sakaryalı izleyici ile buluşacak.
"Fatih'in Fedaisi: Kara Murat"
Serdivan Cinemaxsimum ve Ada Cinemaxsimum salonlarında vizyona giren ve Aksiyon sahneleriyle dikkati çeken filmde yağız, güçlü ve genç bir akıncı beyi olan Kara Murat'ın; Osmanlı ve Bizans İmparatorlukları arasında Sırbistan'da geçen savaştaki gidişatı tek başına değiştirmesi anlatılıyor.Filmde ayrıca Akıncılarla beraber Osmanlı sınırlarını koruyarak Bizans'ın dikkatini çeken ve savaşta yaptıklarıyla ne kadar korkusuz olduğunu gösteren Kara Murat'ın, ailesini, halkını ve Osmanlı İmparatorluğu'nu korumak için gösterdiği çaba da izlenebilecek.Film, Rahmi Turan'ın yarattığı ve Abdullah Turhan'ın çizdiği bir çizgi roman kahramanından sinemaya uyarlandı.

| sinemalar.com

"Çılgın Dersane: Ada"
Serdivan Cinemaxsimum salonlarında vizyona giren ve Beyazperdeye 2007 yılında çekilen ilk yapımla giren "Çılgın Dersane", dördüncü serisi "Çılgın Dersane: Ada" ile izleyicinin karşısına çıkacak. Çekimleri Antalya'da yapılan filmin oyuncu kadrosunda Okan Karacan, Hilmi Cem İntepe, Ozan Aydemir, Serkan Şengül, Biran Damla Yılmaz, Deniz Akcan, Barış Çelikkol, Fulya Keskin, Pınar Akılveren, İrfan Arslanhan, Esra Sönmezer ve Sümer Tilmaç bulunuyor. Aksoy Film imzalı yapımın yönetmenliğini önceki serilerde olduğu gibi Kamil Çetin yaptı.

Çılgın Dersane 4 (2014) fragmanı | sinemalar.com

"Mazlum Kuzey"
Ada Cinemaxsimum salonlarında vizyona giren ve başrolünde Önder Açıkbaş'ın yer aldığı "Mazum Kuzey" filminde Turan Selçuk Yerlikaya, Seçil Buket Akıncı, Dilberay ve Gülten Çelik'in yanı sıra konuk oyuncu olarak da Murat Dalkılıç, Tolgahan Sayışman, Kahtalı Mıçı, Yüksel Aytuğ ve Erkan Can rol alıyor. 
Yapımcılığını Şükrü Avşar'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Adnan Özgür oturuyor.

Mazlum Kuzey (2015) fragmanı | sinemalar.com

"6 Süper Kahraman"
Serdivan Cinemaxsimum ve Ada Cinemaxsimum salonlarında vizyona giren ve Don Hall ile Chris Williams'ın yönettiği ve Scott Adsit, Daniel Henney, T. J. Miller ile Jamie Chung'un seslendirdiği "6 Süper Kahraman" filmi, animasyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.Marvel'in aynı isimli bir çizgi romanından uyarlanan ve çizgi roman tarzı aksiyonu benimseyen filmde, kendilerini tehlikeli bir komplonun içinde bulan 6 süper kahramanın maceraları izlenebilecek.

6 Süper Kahraman Türkçe Dublajlı Fragman | sinemalar.com

Hacker
Ada Cinemaxsimum salonlarında vizyona giren siber suç dünyasının global çapta ele alan film, izinli bir mahkum ile onun Amerikalı ve Çinli ortaklarını merkezine alıyor. Chicago’dan Los Angeles, Hong Kong ve Jakarta’ya kadar uzanan üst düzey bir siber suç ağının karanlık yüzünü beyazperdeye taşıyan filmin yapımını ve yönetmenliğini Michael Mann üstlenirken, filmin zengin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei ve Wang Leehom yer alıyor. Filmin senaryosu ise Morgan Davis Foehl ve Michael Mann ikilisine ait.

Blackhat (2015) Türkçe altyazılı 2. fragmanı | sinemalar.com

Leviathan, Whiplash, İntikam peşinde filmleri Sakarya’da ki salonlarda gösterime girmeyecek

Editör: TE Bilişim