Sakarya Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği’nin (SAYBİR) katkılarıyla Karasu’da ikincisi düzenlenen ‘Vakt-i Şiir Akşamları’ etkinliği, muhteşem bir finalle sona erdi. 2 gün süren etkinliğin son gecesinde, Türk dünyasından gelen yazarlar ve halk oyunu sanatçıları, Karasululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Karasu Sahil Park Amfi Tiyatro’da düzenlenen 2’nci Vakt-i Şiir Akşamları programına, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Belediye Başkan yardımcıları Murat Çelik, Hamza Uğur, SAYBİR Başkanı Halil Müftüoğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda şiir sever katıldı.

Konuklara teşekkür eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, 2’nci Vakt-i Şiir Akşamları etkinliğinin, hem bölgede hem de yurt çapında Karasu’nun tanıtımına vesile olduğunu söyledi.

İspiroğlu, “2 gündür Karasu’da Vakt-i Şiir Akşamları’nın kalbi bir başka atıyor. Karasu 2’nci Vakt-i Şiir Akşamları’nın son gecesindeyiz. Bugün Türk dünyasından, Kıbrıs’tan ve Türkiye’nin çeşitli İllerinden buraya kadar gelen şair ve ozanlar gönül tellerimizi titrettiler. Bu etkinlikte yer alan bütün sanatçılarımıza, ozanlarımıza, şairlerimize, edebiyatçılarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza başta Sakarya Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği (SAYBİR) Başkanı Halil Müftüoğlu hocamız olmak üzere bütün belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Aslı ÇAM

Gecenin finalinde ise şair ve ozanlara plaket ve teşekkür belgesi verildi. Programda sahne alan sanatçılar ise şöyle sıralandı:

Halil Müftüoğlu, Ali İhsan Yavuz, Sami Çakır, Hülya Bilgin Çolakoğlu, Mirgün Çavuşoğlu, Ozan Rıdvan Kır, Baki Gönülal, Nermin Narman, Taner Koltuk, Mustafa Delibaş, Kadir Orakçı, Gürhan İnce, Şahende Başpınar, Nilüfer Sönmez, Mehmet Kurnaz, Selma Meriç, Nihat Albayrak, Adem Yazar, Birgün Tekin, Ümit İpeksoy, Songül Altınkaynak, Alparslan Durma, Mustafa Hakkı Ertan, Yasmin Korkut, Serkan Emir, Melek Kaya, Fatih Şimşek, Cemile Yüzçeler, Yılmaz Öztürk, Dilek Dila Mert, Ersin Hoşgenç, İsmail Kantar, Erdal Dursun, Pınar Gündüz, Ali Osman Yıldız (Aşık Feryadi), Hafız Osman Saraç, Gülüş Meçhuli, Halil Yıldız, Erdal Ebem (Aşık Firgatli), Serdar Uçar, Seniz Akşahinler, Nermin Akkan, Ahmet Ömerağa, Pınar Tabakoğlu, Merve Tanrıkulu, Akın Işık, Sinan Çağlar, Ahmet Ormancı, Aydın Yüksel, Eyüp Cüce, Ayhan Akgül

Editör: TE Bilişim