Amatör bir ruhla 10 yıl önce çalışmalarına başlayan ve SATSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türk Müziği Topluluğu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşunun 100. yılını, geçmişine yakışır bir konserle taçlandırdılar.

Türk Müziğinin seçkin eserlerinden oluşan bir repertuarla izleyicilerin karşısına çıkan SATSO Korosu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında şarkılar eşliğinde ege yöresi halk oyunları ve tango gösterisiyle de sanatseverleri mest etti.

Konsere; Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker,  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kansu, Meclis Üyeleri, SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş ve çok sayıda davetli iştirak etti.

İki bölümden oluşan SATSO 100. yıl Konseri’nde solo ve koro olmak üzere birbirinden güzel 18 parça seslendirildi.

Konser’in ardından bir konuşma yapan SATSO Türk Müziği Topluluğu Şefi SAÜ Öğr. Gör. Hamdi İtil, 10 yılı aşkın süredir bünyesinde çalışmalarını sürdürdükleri SATSO Yönetimine şükranlarını sunarak maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. İtil konuşmasında, SATSO çatısı altında faaliyet göstermekten onur duyduklarını ve bu kuruma ait bir topluluk olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Hamdi İtil Koro adına SASTO Yönetim Kurulu Onur Kansu’ya şükranlarını sunmak üzere 100. yıla ithafen plaket takdim etti. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kansu ve SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş de çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim