Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sabah Gazetesi Tatil ekinde şehrin doğal güzelliklerine, yaylalarına, yürüyüş parkurlarına ilişkin çalışmanın yer aldığını açıkladı. Şehrin tanıtımı için önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Toçoğlu, tüm doğaseverleri Sakarya’yı keşfetmeye davet etti.

Sakarya’nın doğası Sabah’ta

Başkan Toçoğlu, “Sabah Gazetesi bugün Tatil ekinde Sakarya’nın doğal güzelliklerine, yaylalarına, yürüyüş parkurlarına yer verdi. Sakarya’nın doğasının tanıtımı açısından çok güzel bir çalışma oldu. Yeşille mavinin buluşma noktası olan Sakarya, yaylaları, denizi, gölü ve nehriyle tüm güzelliklere sahip. Eşsiz güzellikler arasında keyifli vakitler geçirmek isteyen tüm doğaseverleri Sakarya’ya bekliyoruz” dedi.

Doğanın sunduğu tüm imkanlar Sakarya’da

Sakarya’nın doğaseverlere tüm imkankları sunduğunu dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz geniş ormanları, dereleri, yaylaları, şelalesi, gölü, nehri, longozu ve denizi ile doğanın sunabileceği tüm imkanlara sahip. Dünyada bu kadar güzelliğin bir arada olduğu şehir çok azdır. Bunun için ne kadar şükretsek az. Bunları en iyi şekilde değerlendirerek şehrimizin turizm verilerini daha da yükseltmek durumundayız. Şehrimiz turizmi için çalışmaya devam edecek, Sakarya’nın doğal güzelliklerini tüm Türkiye’ye anlatacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim