KARANLIKTA KARŞI KARŞIYA

Spike Lee'nin yönettiği; Adam Driver, John David Washington, Topher Grace, Laura Harrier, Ryan Eggold, Robert John Burke ve Alec Baldwin'in rol aldığı "Karanlıkla Karşı Karşıya" izleyici ile buluşacak.

"Malcolm X", "Inside Man" ve "25th Hour" gibi başarılı filmlerin yönetmeni Spike Lee yeni filminde, Ron Stallworth adındaki bir dedektifin "Ku Klux Klan" adlı bir gruba sızarak faşist örgütün kenti ele geçirme planına karşı meydan okumasına odaklanıyor.
Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Serdivan

"ESKİ EVDEKİ BÜYÜLÜ SAAT"

Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturduğu "Eski Evdeki Büyülü Saat"; Lewis Barnavelt adındaki yetim bir çocuğun amcasının yanına taşınmasıyla büyülü ve bir o kadar tehlikeli bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor.

Eric Kripke'nin senaryosunu kaleme aldığı korku, gerilim ve gizem içerikli filmin başrollerinde Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Owen Vaccaro ve Sunny Suljic yer alıyor.

Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Serdivan - Cinemaximum Ada

"KAYIP ARANIYOR"

Hikayesinin tamamı bir bilgisayar üzerinden seyirciye aktarılan gerilim ve dram türündeki "Kayıp Aranıyor"; kayıplara karışan 16 yaşındaki kızını bulmak için bilgisayar üzerinden araştırmaya koyulan bir babanın arayışını konu ediniyor.

Aneesh Chaganty'nin yazıp yönettiği filmde; John Cho, Debra Messing, Sara Sohn, Joseph Lee ve Michelle La gibi isimler rol aldı.

Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Serdivan - Agora

"CESUR SAVAŞÇILAR"

Roel Reine yönetmenliğindeki "Cesur Savaşçılar", Flemenk kasabasında öldürülen bir keşişin gerçek hikayesini gün yüzüne çıkarmayı odağına alıyor.

Alex van Galen'in senaryosunu kaleme aldığı Hollanda yapımı filmin başrollerinde Jonathan Banks, Soren Malling, Derek de Lint, Renee Soutendijk, Loes Haverkort ve Gijs Naber bulunuyor.

Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Ada

"GÖKTAŞI"

Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Yılmaz Gruda ve Nilay Toprak'ın başrollerinde yer aldığı "Göktaşı" adlı filmin yönetmenliğini Caner Erzincan yaptı.

Komedi türündeki film; Trakya'nın güzide bir köyünde kuraklıktan dolayı yağmur duasına çıkan halkın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Serdivan - Cinemaximum Ada - Agora

"KÜÇÜK AYAK"

Karey Kirkpatrick ve Jason Reisig'in yönettiği haftanın animasyon yapımı "Küçük Ayak", Kocaayak efsanesini farklı bir açıdan beyaz perdeye yansıtacak.

Gösterime gireceği sinemalar: Cinemaximum Serdivan - Cinemaximum Ada - Agora

Editör: TE Bilişim