“Sır Tutabilir Misin?”

Yönetmen: Elise Duran

Oyuncular: Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Kimiko Glenn

Tür: Romantik, Komedi

Ülke: ABD

Elise Duran’ın yönettiği ve Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Kimiko Glenn ile Laverne Cox’un oynadığı Sır Tutabilir misin? (Can You Keep a Secret?), 16 Ağustos 2019’da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Emma Corrigan’ın hepimiz gibi sırları vardı. Ama bir gün hepsini uçakta tanıştığı bir yakışıklıya anlatıverdi. Aslında sırlarımızı bir daha hiç görmeyeceğimiz birine anlatmamız oldukça doğal. Tabii onun bir yabancı olmadığını öğrenirsek işler biraz karışabilir. Sophie Kinsella’nın aynı isimli çoksatan romanından uyarlanan film, eğlenceli ve romantik hikâyesiyle çok iyi hissettiren bir film.

“Angry Birds Filmi 2”

Yönetmen: Thurop Van Orman

Oyuncular: Yekta Kopan, Aysun Topar, Özlem Abacı

 Tür: Animasyon, Komedi

Ülke: ABD

Thurop Van Orman’ın yönettiği ve Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones ile Bill Hader’in seslendirdiği animasyon film Angry Birds Filmi 2 (The Angry Birds Movie 2), 16 Ağustos 2019’da Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir türlü uçamayan Angry Birds ve yeşil domuzcuklar güçlerini biraraya getiriyorlar. Kuş ve Domuzlar Adası’nı tehlikeye sokan yeni bir tehdit üzerine Red, Chuck, Bomb ve Mighty Eagle, Chuck’ın kız kardeşi Silver’ı da aralarına alırlar. Kuşlar, domuz Leonard, O’nun asistanı Courtney ve tekno domuz Garry ile bir takım kurmaya çalışırlar. Böylece evlerini kurtarmak için bir işbirliğine imza atarlar.

“Kaçış Oyunu”

Yönetmen: Jacques Kluger

Oyuncular: Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Marie Zabukovec

Tür: Korku, Gerilim

Ülke: Belçika

Jacques Kluger’in yönettiği ve Charley Palmer, Roxane Mesquida, Laetitia Chambon, Helena Chambon ile Priscilla Adade’nin oynadığı Kaçış Oyunu (Play or Die), 16 Ağustos 2019′da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Oyunsever çok samimi iki arkadaş olan Lucas ve Chloe, sevdikleri Paranoya adlı oyuna katılmaya karar verirler. İlk bulmacayı çözdükten sonra, oyunun finalinde ıssız bir ormanın içerisinde bulunan terk edilmiş bir akıl hastanesine ulaşırlar. Burada onları oyuna dahil olacak olan dört oyuncu daha beklemektedir. Bir süre sonra oyundaki bu akıl hastahanesinden sadece birinin sağ çıkabileceğini anlarlar.

“Alcatraz”

Yönetmen: Andrew Jones

Oyuncular: Gareth Lawrence, Mark Homer, Patrick O'Donnell

Tür: Aksiyon, Polisiye, Dram

Ülke: ABD

Andrew Jones’in yönettiği ve Gareth Lawrence, Derek Nelson, Mark Homer ile Lee Bane’in oynadığı Alcatraz, 16 Ağustos 2019’da CJ Entertainment dağıtımıyla Vişne Production tarafından vizyona çıkarılıyor.

Silahlı bir soyguncunun ve bir gangsterin önderlik ettiği bir grup mahkûm, aldatıcı Alcatraz Adası’ndan kaçmaya çalışıyor.

“Sesinde Aşk Var”

Yönetmen: Osman Taşçı

Oyuncular: Burak Tozkoparan, Hayal Köseoğlu, Deniz Barut

 Tür: Romantik

Ülke: Türkiye

Sesinde Aşk Var, hayatına yön vermesi gereken bir dönemde aşık olması ile tüm dengesi bozulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 17 yaşındaki Deniz, anne ve babasını küçük yaşta kaybetmesinin ardından dedesi ile birlikte büyüyen genç bir kızdır. Hayattaki en büyük zevki şarkı söylemek olan Deniz, dedesi Şükrü'nün geçmişinde yaşadığı travma sonrası kendisine yaptığı baskı ile bu yeteneğinden uzaklaşarak kendisini dersine verir. Ancak onun yaşama okula yeni gelen Rüzgar adındaki bir öğrenci ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Deniz, elinden gitarı düşmeyen bir genç olan Rüzgar sayesinde hayatında gerçekten yapmak istediği şeyi keşfetme yolculuğuna çıkar. Ancak bu süreç, dedesinin rahatsızlığının tetiklenmesine neden olur. Dedesi ve müzik tutkusu arasından sıkışıp kalan Deniz, hayatının en zor kararını vermek üzereyken geçmişi ile ilgili büyük bir sır öğrenir. Bu sır her şeyin bir anda tersine dönmesine neden olur.

Sakarya’da vizyona girmeyen filmler

“Gece Kuşu”

Yönetmen: Nisha Ganatra

Oyuncular: Emma Thompson, Mindy Kaling, John Lithgow

Tür: Komedi

Ülke: ABD

Gece Kuşu, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Katherine Newbury, gece yarısı talk show programının öncüsü ve efsanevi isimlerinden biridir. Kariyerinin zirvesinde olan Newbury, kadınlardan nefret eden bir kadın olmakla suçlanmaktadır. Hakkındaki iddiaların başarısına gölge düşürmesini istemeyen Katherine Newbury, çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlamaya karar verir. İnsanlara, kadınlardan nefret etmediğini göstermek isteyen Newbury, tamamı beyaz ve erkeklerden oluşan ekibine, kadın bir çalışan dahil etmeye karar verir. Yazarlar ekibine kadın sesi eklemek isteyen Newbury, yapılan çeşitli görüşmelerin ardından siyahi bir kadın olan ve daha önce bir kimya tesisinde kalite kontrolü yapan Molly’yi işe alır. Yeni işi için oldukça heyecanlı olan Molly, ofiste sadece çeşitlilik getirmek için bulunmadığını kanıtlamak için var gücüyle çalışır. Newbury, başlarda Molly’nin varlığından rahatsız olsa da, Molly'nin ünlü sunucunun gittikçe düşen reytinglerini yükseltmek ve kariyerini canlandırmak için verdiği çaba iki kadının birbirlerine git gide ısınmasına neden olur.

 “Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor”

Yönetmen: Guillaume Canet

Oyuncular: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche

Tür: Dramatik komedi

Ülke: Fransa

Guillauma Canet’nin yönettiği ve François Cluzet, Marion Cotillard, Gelles Lellouche ile Laurent Lafitte’nin oynadığı Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor (Nous Finirons Ensemble), 16 Ağustos 2019’da Başka Sinema dağıtımıyla Mars Prorduction tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yazlık evinde inzivaya çekilmek isteyen Max, doğum günü sürprizi olarak yıllardır görmediği eski arkadaşlarını karşısında bulunca işler karışır. Max, zorlama bir mutluluk için çabalarken, davetsiz misafirlerinin ise başlarına gelmedik kalmaz. Yıllar önce bıraktığı arkadaşlarının çocukları çoğalmış, hayatları farklılaşmıştır ancak kahkahalarının dozu hâlâ aynı güzelliktedir.

Editör: TE Bilişim