Türkiye sinemalarında bu hafta vizyona giren filmler şunlar: Süperstar, Bak Şu Leyleğe, Damat takımı, İlk Öpücük, Uzaydan Gelen Fırtına, Bölük ve Soygun.

Vizona giren bu fimlerden 'Soygun' dışındaki 6'sı Sakarya sinemalarında gösterime girecek. Yeni 6 filmle birlikte toplam 17 film gösterimde olacak. İyi seyirler. 

"Süperstar"

 

Advait Chandan’ın yönettiği ve Zaira Wasim, Aamir Khan, Meher Vij ile Raj Arjun’un oynadığı Süperstar: Hayallerinin Peşinden Koş (Secret Superstar),20 Ekim 2017’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Hindistan’ın küçük bir kasabasında yaşayan 14 yaşındaki Insu adlı genç bir kızın tek hayali şarkıcı olmaktır. Fakat bir gün katı bir adam olan babası Insu’nun gitarını bulunca ve kırıp şarkı söylemesini yasaklayınca genç kızın tüm hayalleri suya düşer. Ta ki Shakti Kumar adlı bir müzik yapımcısıyla tanışana kadar. Insu, güzel sesini dünyaya duyurmak için hayatının en önemli macerasına doğru yola çıkar.



İlk Öpücük

Murat Onbul’un yönettiği ve Murat Yıldırım, Özge Gürel, Cezmi Baskın ile Sadi Celil Cengiz’in oynadığı İlk Öpücük, 20 Ekim 2017’de Warner Bros. dağıtımıyla Lucky Red Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Bulunduğu sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşamaktadır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğeninden başka hayatına kimseyi sokmaz. Hakan için işler, bir gün tesadüfen karşılaştığı Bahar’a ilk görüşte aşık olmasıyla tamamen değişir. Bahar ile yakınlaşmaya çalışan Hakan, Bahar’ın nadir görülen amansız bir rahatsızlığı olduğunu öğrenir.

 

Uzaydan gelen fırtına

 

Dean Devlin’in yönettiği ve Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish ile Alexandra Maria Lara’nın oynadığı Uzaydan Gelen Fırtına (Geostorm), 20 Ekim 2017’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Gezegende eşi benzeri görülmemiş doğal afetler yaşanmasının ardından, dünya liderleri, karmaşık bir uydu network’ü yaratarak, iklimi kontrol etmek ve böylece insanların güvenliğini sağlamak üzere biraraya gelirler. Ama bir şeyler ters gider ve Dünya’yı koruması için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Manyetik fırtına her şeyi yok etmeden önce ne olduğunu anlamak için hızlı bir uğraş başlar.



Bak Şu Leyleğe







Reza Memari’nin yönettiği ve İsmail Yıldız, Şeyma Ayık, Serkan Bilici ile Sevtap Çapan’ın seslendirdiği animasyon film Bak Şu Leyleğe (A Stork’s Journey), 20 Ekim 2017’de TME Films dağıtımıyla TME Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

Richard, leylek olduğunu düşünen ve bunu leylek ailesine kanıtlamak için Afrika’ya kadar uzanan yola giden küçük bir serçedir. Yeni yol arkadaşı Olga, hayali bir arkadaşı olan büyük boy bir Pigmy baykuşu ve yüksekliklerden hiç bir korkusu olmayan narsisistik, disko şarkıları söyleyen Parakeet Kiki, kendini küçük bir leylek sanan Richard’ın aslında iyi bir serçe olduğunu kabul etmesine yardımcı olurlar.



Damat Takımı







Doğa Can Anafarta’nın yönettiği ve Furkan Andıç, Özgürcan Çevik, Pelin Akil ile Açelya Topaloğlu’nun oynadığı Damat Takımı, 20 Ekim 2017’de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Asteros Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can çocukluk arkadaşı 5 gençtir. Yiğit’in evlenme kararı ile grup üyeleri gençlik dönemlerinin bittiğini düşünürler. Yiğit’in bekarlığına veda olarak lise anılarını beş gün içinde tekrar yaşamaya karar verirler. Bu arada, aşk hayatları berbat olan grup, lisedeki can düşmanları Besim’le düğüne sevgilileriyle geleceklerine dair iddiaya girerler. Bu beş gün içinde kendilerine mutlaka birer kız arkadaş bulmak zorundadırlar.



 

Bölük



 

 

Aytaç Ağırlar’ın yönettiği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş, Alina Boz ile Aykut Akdere’nin oynadığı Bölük, 20 Ekim 2017’de UIP Filmcilik dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarılıyor.

Film, yönetmen Aytaç Ağırlar’ın, “hayatımın mihenk taşı” dediği askerlik görevinde kendi yaşadıklarını ve başına gelenleri 3 farklı karakter üzerinden anlatıyor. Adeta bir Türkiye yansıması olan film, yüreklerindeki aşkla birlikte vatan aşkıyla kışlaya koşan bölükteki askerlere odaklanıyor. Erdal, Murat ve Mülayim adlı asker karakterlerin birçok özellikleri ve hikâyede başlarına gelenler, bizzat yönetmenin yaşadığı  askerlik anılarından yansıyanlar.

Soygun







 

Başrollerinde Robert Pattinson, Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh ve Barkhad Abdi'nin oynadığı "Soygun"un yönetmenliğini Josh Safdie ile Benny Safdie birlikte yaptı.

Cannes Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştiren dram ve suç karışımı film, bir soygunun tam olarak altından kalkamayan Connie ve Nick isimli iki kardeşin hikayesini konu ediniyor.

Not: Bütün  filmlerin, ayrıntılı seans günleri ve saatleri için;

Agora Avm:  linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serdivan Avm:  https://www.cinemaximum.com.tr/serdivan-sinema-salonu  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ada Avm: https://www.cinemaximum.com.tr/ada-sinema-salonu  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim