Sakarya'da vizyona giren yeni filmlerin adları şöyle:  ''Bir Nefes Yeter'' ''Büyülü Kanatlar'' ve ''Cİngöz Recai''  Sakarya sinemalarında bu 3 yeni filmle birlikte toplam 10 yeni film gösterimde olacak. 

İyi Seyirler…

 

BİR NEFES YETER



   

Tür: Romantik, Dram Oyuncular: Seçkin Özdemir,  Tuvana Türkay, Hakkı Ergök, Zuhal Gencer Erkaya Yönetmen: Yasemin Erkul Türkmenli

Yakışıklı delikanlı Yaman, içten içe mutsuz ve kayıp bir adamdır. Ancak günün birinde her şey değişiverir. Yaman beklemediği bir anda, sıcakkanlı, iyimser, güzeller güzeli Nefes'le tanışır. Güzel kızla yolları göl kıyısında yer alan küçük bir kasabada kesişir. Kimi zaman karanlık gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Yaman ve Nefes'in hayatı bir araya geldiklerinde bambaşka bir hal alır... 

BÜYÜLÜ KANATLAR



   

Tür: Animasyon Yönetmen: Deng Weifeng

Ateşböceği Dindin arkadaşlarıyla birlikte güzel bir ormanda yaşamaktadır. Arkadaşları geceleri yollarını aydınlatabildiği için Dindin’e çok güvenir. Bir gün Dünya’da araştırma yapmak için ormana gelen küçük uzay gemisindeki robot, yüksek teknoloji ürünü araçları sayesinde çıkardığı ışıklarla herkesi büyüler, robot Dindin’den bile daha parlaktır. Robot yüzünden arkadaşlarının gözünden düşen Dindin çareyi ormandan ayrılmakta bulur. Ancak kötü kalpli Kurt Kral ve adamları köylerine saldırdığında, Dindin robotla güçlerini birleştirerek arkadaşlarını kurtarmanın yollarını arayacaktır.

CİNGÖZ RECAİ



 

Tür: Aksiyon, Polisiye Oyuncular: Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli     Yönetmen: Kerem Deren

“İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun için ekibiyle sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa, oyundan oyuna geçerek, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı, kişisel bir kin güttüğü Hayalet, artık ona nefesi kadar yakındır. Tabii ki belası Baş Komiser Mehmet Rıza da peşinde.

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı, Peyami Safa'nın unutulmaz eseri Cingöz Recai Limon Film tarafından sinemaya uyarlanıyor. Haluk Bilginer, Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli, Serkan Keskin gibi birçok önemli ismin yer aldığı yapımın senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından kaleme alındı. 

Sakarya sinemalarında gösterimdeki diğer filmler

*ANNE!  / MOTHER!

Tür: Gerilim

Süre: 122 dk.

Oyuncular: Jennifer Lawrence, 

Javier Bardem, Ed Harris

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017

Yapım: Abd

Yönetmen: Darren Aronofsky

Film, sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Bu herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır... Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır...

Darren Aronofsky'nin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı filmin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Javier Bardem yer alıyor.

*LEGO NİNJAGO FİLMİ

Tür: Animasyon, Macera, Aksiyon

Süre :90 Dk.

Oyuncular: Jackie Chan, Justin Theroux, Dave Franco

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017

Yapım: ABD

Yönetmen: Charlie Bean

2014'te vizyona girdikten sonra çok sevilen Lego Filmi'nin, ninja savaşçı oyuncakları ile senaryolaştırılan versiyonu.

Genç Lloyd namı değer Yeşil Ninja, hepsi gizli savaşçı olan LEGO Yapım Ustaları arkadaşları ve Kung Fu ustası Wu ile birlikte dünyanın en kötü adamı savaş lordu, aynı zamanda Lloyd'un babası olan Garmadon'a karşı savaşmak zorundalar. Mekanikler mekaniklere , babalar oğullara karşı savaşıyor. Bu destansı mücadele onların kızgınlıklarını test edecek ama modern zamanın disiplinsiz ninjaları da bu sırada egolarından uzaklaşıp birlikte hareket etmeyi ve içlerindeki gerçek gücü ortaya çıkarmayı öğrenmelidirler.

*KURTLAR VADİSİ VATAN

Tür: Aksiyon, Gerilim

Oyuncular: Necati Şasmaz, Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu

Vizyon Tarihi: 29 Eylül 2017

Yapım: Türkiye

Yönetmen: Serdar Akar

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz…

Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Filmin başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

*AY LAV YU TUU

Tür:Komedi

Süre:95 dk.

Yaş Sınırı:7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Oyuncular:Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Steve Guttenberg

Vizyon Tarihi:22 Eylül 2017

Yapım: Türkiye

Yönetmen:Sermiyan Midyat

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası "Ay Lav Yu Tuu"nun yönetmen ve senaristliğini bir kez daha Midyat üstleniyor. TAFF imzasıyla gelen filmin zengin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan, Ayşenil Şamlıoğlu, Kevork Malikyan, Tuna Orhan, Veysi Aslan, Gizem Karaca ve Bora Akkaş yer alıyor.

*O / IT

Tür: Korku, Dram, Gerilim

Süre:135 dk.

Oyuncular: Bill Skarsgård, 

Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard

Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017

Yapım: ABD

Yönetmen: Andrés Muschietti

Stephen King'in romanından tekrar beyazperdeye uyarlanan film, Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğu ele alıyor. Dışlanan bu arkadaş grubu bir yandan hayatın getirdiği sorunlarla, bir yandan da ergenlikle uğraşırken, başlarına bir de bir palyaço kılığında dehşet saçan Pennywise bela oluyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Mama filmiyle hatırladığımız Andrés Muschietti otururken filmin başrollerini ise Bill Skarsgård, Javier Botet, Owen Teague üstleniyor.

*SİCCİN 4

Tür:Korku

Oyuncular:Mirza Metin, 

Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar

Vizyon Tarihi:1 Eylül 2017

Yapım:Türkiye

Yönetmen:Alper Mestçi

Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ailenin eve gelişi ise bu sakinler tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır, zira bu evde Saadet'ten başkasını istememektedirler...

Siccin serisinin 4. devam halkasıdır. Yönetmen koltuğunda serinin deneyimli yönetmeni Alper Mestçi oturuyor.

YEDİNCİ HAYAT / WHAT HAPPENED TO MONDAY ?

Tür:Bilimkurgu, Gerilim

Süre:123 dk

Oyuncular:Noomi Rapace, 

Glenn Close, Willem Dafoe

Vizyon Tarihi:1 Eylül 2017

Yapım:ABD, İngiltere, Fransa, Belçika

Yönetmen:Tommy Wirkola

Dünyanın nüfus artışı sebebiyle yeni bir yasa getirilmiştir ve aileler artık sadece birer çocuk sahibi olabilecektir. 

Ancak birbirinin birebir aynı olan yediz kız kardeşler hükümetin konuyla ilgilenen ve acımasız Nicolette Cayman tarafından yönetilen kolu Çocuk Tahsisi Bürosu'yla tehlikeli bir saklambaç oynamaktadır. Göze batmamak 

adına hepsi sanki tek bir kişiymiş gibi davranmaktadırlar. Karen Settman adında tek bir kadın olarak haftanın her günü farklı bir kardeş dışarı çıkmaktadır. 

Ancak büyükbabaları tarafından haftanın 7 günüyle adlandırılan kardeşlerden birinin birgün eve geri dönmemesi bütün düzeni yıkacaktır...

Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda Tommy Wirkola yer alırken filmin senaryosunu ise Max Botkin ile Kerry Williamson kaleme aldı.

Not: Bütün  filmlerin, ayrıntılı seans günleri ve saatleri için;

Agora Avm; seanslara;  linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serdivan Avm; seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/serdivan-sinema-salonu

 linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ada Avm; seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/ada-sinema-salonu  linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim