Daha öncesinde eğitimde motivasyonu artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Karasu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmedlatif Şahin ve Müzik Öğretmeni Mehmet Tahir Gök’ün kurmuş olduğu öğretmen koro ve orkestrası gecen yıl ki halk müziği ve sanat müziği konserinin ardından bu yılda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Milli Eğitim Şube Müdürü Servan Sever’in desteği ve Müzik Öğretmeni Mehmet Tahir Gök’ün çalışmalarıyla “Öğretmenimin Dilinden Şarkılar Sanat Müziği Ekibi konser provalarını tamamlayarak 6 Nisan Perşembe günü duygu dolu, coşkulu bir konser verdiler.

Koro ve orkestranın kurucusu Tahir Gök; “Sanat; hayatımızın en güzel yanıdır ve hayatımızı her zaman güzelleştirmiştir. Şimdi ise hayatımızı biraz daha güzelleştirmek, öğretmenlerimizin toplumda hak ettiği değeri göremediği bazı dönemleri unutturup öğretmenin toplumdaki o güzel yerini farklı bir platform da göstermek amacı ile koromuzu kurduk. Geçen yıl da güzel ve heyecanlı bir konser verdik. Geçen yılki başarımıza bu yılda yenisini kattık. Konserimizi izlemeye gelenlere unutamayacakları bir an yaşattığımız kanaatindeyim” dedi.

Açıklamalarına devam eden Gök; “Tüm ekibim adına konserimize katılan ve bilet kalmadığı için katılamayan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyorum. Projemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam’a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu ve Yardımcılarına, İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Halil Dursun’a teşekkürlerimi sunarken, asıl işi güzel kılan saz üstatlarımızdan başta, orkestra  başı kanun üstadımız Kurtuluş Ün’e, Udi Arif Tur’a, Ritim sazlarda Mehmet Yıldız ve Sezgin Yılmaz’a ve Adapazarı'ndan bize desteğe gelen Klavye Eray Topsakal ve Keman Virtüözü Orçun Üretmen’e sonsuz saygı ve sevgilerimi belirtmek istiyorum. Son olarak da koroda beni sayıp, sevip, ekibime katılıp onca emeği hiç düşünmeden feda eden tüm korist öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim