Cumartesi ve Pazar günü akşamına kadar devam edecek olan festivale Sapanca’nın yanı sıra çevre ilçe ve illerden çok sayıda sanatkârlar katıldı. 10’u gıda olmak üzere toplan 60 standın kurulduğu festival alanında sanatçılar, festival süresince el sanatları ürünlerini, kendileri için hazırlanmış reyonlarda hem tanıtıp hem de satış yapma imkanı buluyor. Açılan lezzet stantlarında ise yöresel ve özel lezzetler yer alıyor.

FARKLI EL SANATLARI

Seçkin tasarımcıların katıldığı 7.Kırkpınar El Sanatları Festivali, bu yıl atölye çalışmaları ve seminerler ile daha da renklendi. 3 gün boyunca farklı el sanatları alanlarında çeşitli atölye çalışmaları düzenlenecek. Ayrıca stantlardan sanatseverler cüzzi fiyatlarla alışveriş imkanı bulabilecek.

ÜCRETSİZ KONSERLER

Organizasyonla ilgili bilgi veren Organizasyon sorumlusu Melek Açelya Bilgin, “Her akşam konserlerin olacağı festivalde cumartesi akşamı Nil İpek, pazar akşamı Hoş Sadâ Fasıl Kumpanyası ve feat. Özer Özel sahne alıyor. Ayrıca tamamen el ürünü lezzetli yiyecek ve içecek çeşitleri festival süresince damak zevkinize hitap edecek. Konser ve seminerler ücretsizdir” dedi.

Editör: TE Bilişim