“Festival Kenti Karasu”

Cumartesi ve Pazar günü Plaj Futbolu ile başlayan Kültür, Turizm, Fındık ve Mersin Balığı Festivaline vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağını vurgulayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “İlçemiz her geçen gün tatilci akınına uğrayan bir yer. Bizlerde tatilcilerimizin tatillerini dolu bir şekilde geçirmeleri için onlara çeşitli imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Festival yelpazemizi genişleterek bu yıl bir gün değil bir hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecektir. Kısaca şunu söyleyebiliriz ki, Bir hafta boyunca Karasu festival kenti oluyor” ifadelerine yer verdi.

“Kültür, Turizm, Fındık ve Mersin Balığı Festivali”

Bir hafta boyunca devam edecek festival etkinliklerinden bahseden Başkan İspiroğlu; “Vatandaşlarımıza etkinliklerle dolu bir hafta yaşatmayı planlıyoruz. Bu etkinliklerimiz Cumartesi ve Pazar günü Plaj futbolu ile başladı. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği plaj futbolu bizlere ve tüm sporseverlere heyecanlı dakikalar yaşattı ve müsabakalar sonunda turnuvaya katılan takımlarımız ödüllendirildi. 16 Ağustos Çarşamba günü festivalimizin ismini içerisinde barındıran Mersin Balıklarının su ile buluşturulması ve nesli tükenmekte olan bu balıklar hakkında sempozyum düzenleme etkinliğimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

“Resul Dindar Konseri”

Kültür, Turizm, Fındık ve Mersin Balığı Festivali etkinlikleri ile ilgili açıklamalarına devam eden İspiroğlu; “18 Ağustos Cuma günü akşam Karasu sahil parkta ünlü sanatçı Resul Dindar’ı sevenleri ile buluşturacağız. Yoğun ilgi beklediğimiz bu konserin ardından, bu kez şiir severlerimizi 19 ve 20 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Karasu Sahil Park Amfi tiyatroya bekliyoruz. Çeşitli Türkülerimizin de okunacağı bu gecede ünlü şairlerimizin şiirleri seslendirecek. Başta da söylediğimiz gibi içerisinde bulunduğumuz bu hafta Karasu festivale doyacak ve Karasu tam bir festival kenti olacak” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim