Karasu Belediyesi’nin hafta sonunda düzenlediği ve Halk Müziği sanatçılarının sahne aldığı konser büyük ilgi gördü.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen hafta sonu konseri büyük ilgi gördü. Sahil Plajında bulunan amfi tiyatroda gerçekleştirilen ve Türk Halk müziği sanatçıları Selma Arslan, Paşa Sökmez ve Birsen Sökmez ’in sahne aldığı konser yaklaşık 4 saat sürdü. Amfi tiyatroyu dolduran her yaşta tatilciler türkülere coşkuyla eşlik etti, halaylar çekip gönüllerince eğlendi. Konser arasında Karasu Belediyesi Kuzeyin Yıldızları Halk oyunları ekibi bir gösteri yaparak tatilcileri büyüledi.

Konseri tatilcilerin yanı sıra Karasu Belediye Başkanı Yardımcısı Yakup Gençbay, Karasu Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Fatma Tatlı ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun Eşi Tülin İspiroğlu da izledi.

TEŞEKKÜR

Başkanı Yardımcısı Yakup Gençbay, tatilcilere etkinliğe gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti. Gençbay, “Yaz döneminde sanatı sokağa taşıdığımız mini konserler, her kesimden büyük ilgi gördü. Zorlukları birlikte omuzladığımız gibi, mutluluğu da paylaşarak çoğalttık. Bu yıl yine aynı coşkuyla yaşamak, birlik beraberlik içerisinde güzel saatler geçirebilmek için park konserlerini sürdürüyoruz. Katılan tüm tatilcilerimizi teşekkür ediyor, herkesi bu keyifli etkinliklere ortak olmaya çağırıyoruz” dedi.

Konser konunda, Belediye Başkanı yardımcısı Yakup Gençbay, Karasu Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Fatma Tatlı konsere katılan sanatçılara çiçek verdi. (Aslı ÇAM)

Editör: TE Bilişim