Hendek Belediyesi Ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşen Türk Halk Müziği Konserine Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, CHP Milletvekili A.Adayı Ayhan Bal,MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,Belediye Meclis Üyeleri, Askerlik Şube Başkanı Gökhan Aydın, İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, Sivil toplum kuruluş temsilcileri,daire amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hendek Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Türk Halk Müziği konseri Koro şefi SAÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sertan Demir yönetiminde , MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da yer aldığı ve 40 kişiden oluşan Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel eserler okuyarak muhteşem bir geceye imza attılar.
Gecede program sunumunu Özlem Yıldız yaparken Türk Halk Müziği Korosunda yer alan solistler Nil Yelken,Serhan Güler, Abdurrahman Bakırcı, Radi Pektemek, Nurullah Akçay ve Kamil Duman birbirinden güzel eserler okuyarak salondakilere muhteşem bir gece yaşattılar.
Türk Halk Müziği Konserinde ayrıca Azmi Eraslan  “ Gökkuşağı “ adlı şiiri okudu.
Gecenin sonunda İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan programda büyük emek sahibi olan Doç. Dr.Sertan Demir’e çiçek takdim ederek herkese teşekkür etti.
Kadir KAZIN/HENDEK

Editör: TE Bilişim