Başarılı performansı ile göz dolduran Hendek’li Kuaför Şükriye, Kıbrıs’ta düzenlenen Eğitimlerde 80 kişiden oluşan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takımı ve eğitmenleri arasında yerini aldı.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Koordinatörü Mustafa Şahin, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kanber’nde katıldığı eğitimlerde Kuaförler birbirinden güzel saç modelleri ile performanslarını sergilediler.

Milli Takımda da Başarılara Devam

Gösterdiği başarılı performans ve ödüllerle adından sıkça bahsettiren Kuaför Şükriye Milli takımda da aynı performans ile devam ederek herkesin takdirini topluyor. Yaptığı değişik ve güzel saç modelleri ile Eğitimlere renk katarak Hendek’i en güzel şekilde temsil ediyor.

Teşekkür

Kıbrıs’ta düzenlenen eğitimin çok olumlu geçtiğini dile getiren Kuaför Şükriye Eralp “ Hendek ilçemizi en güzel şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimden uzaklaşmadan ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek ve ilçemize yenilikler katarak hizmet etmek olacak. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Vahdet Çilek’e ve Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye, ev sahibi olan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kanber’e ve Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Koordinatörü Mustafa Şahin’e çok teşekkür ederim” dedi.

Mehmet KAVİS

Editör: TE Bilişim