2013 yılında hizmete başlayan akademi; akademik, kültürel, sosyal ve sanatsal alanlardaki faaliyetlerine yeni binasında devam edecek.

Programlara Hız Kesmeden Devam

Akademi, Kültürel Çalışmalar Programı kapsamında yeni yerinde katılımcılarını Felsefe, Sosyoloji, Tarih, Edebiyat, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve İslami İlimler alanlarında Türkiye’nin duayen isimleriyle buluşturacak.

Her Yıl 3000 Öğrenci

Müzik Akademisi, Edebi Çalışmalar, Sinema Çalışmaları, Geleneksel Sanatlar ve Tasarım Programları ile yılda 3000’e yakın öğrenciyi ağırlayan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, aynı zamanda Uluslararası Fikir Sanat Konferansları, konserler, sergiler, film gösterimleri gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin İlk Sivil 7/24 Açık Kütüphanesi

Felsefe, Sanat, Sosyal Bilimler ve Çocuk Edebiyatı alanlarında raflarında 11.000’e yakın eserin bulunduğu Türkiye’nin ilk 7/24 açık sivil kütüphanesine de ev sahipliği yapan akademi, kitapseverleri envanterine kattığı yeni eserlerle buluşturmaya devam edecek.

Konuyla ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Fikir ve Sanat Akademisi’nin güz dönemi programlarının Serdivan Belediyesi yanındaki yeni binada gerçekleşeceği ve planlamaların tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde ders kayıtları için öğrenci kabulüne başlanacağı belirtilirken, Çocuk Akademisi ve Serdivan Ajans’ın da aynı komplekste çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim